Lokal Anestezi Special Guest: Erdem Yener

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Masa - 28.00 TL, Ayakta - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Şehbender Sokak No:3 Tünel-Asmalımescit Beyoğlu 34430 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Şub 14, 2012

‘Zap’lanamayan ilk ve tek Talk Show programı 14 Şubat’ta Babylon’da.

Binboa’nın sunduğu Lokal Anestezi’nin konuğu Erdem Yener.

Türkiye’nin televizyonda yayınlanmayan ilk ve tek Talk Show’u Erim Özşen’le Lokal Anestezi, sahnesinebu kez müzisyen ve oyuncu Erdem Yener’i konuk ediyor.

Binboa sponsorluğunda, 14 Şubat Salı gecesi saat 21:30’daBabylon’da gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak da Erim Özşen’in konuğu olacak. Etkinlik öncesinde 6-13 Şubat tarihleri arasında Erdem Yener’elokalanestezi@binboa.com’danvideo formatında soru yollayacak 5 talihli de Lokal Anestezi’ye çift kişilik bilet kazanacak. “Müzik, sohbet ve kahkaha garantili bu harika deneyimin biletleri Biletix’de.

‘Zap’lanamayan ilk ve tek talk show programı Erim Özşen’leLokal Anestezi, Babylon’daBinboasponsorluğunda gerçekleşenprogramlarına devam ediyor. 14 Şubat Salı gecesi saat 21:30’da gerçekleşecek olan 70. programın konuğu, müzisyen ve oyuncu Erdem Yener olacak. Sevgililer Günü’ne özel olarak“Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan” ve “Beni Benimle Aldatır mısın?” kitaplarının yazarı Aşkım Kapışmak da Erim Özşen’in aşk hakkındaki sorularını yanıtlayarak, geceye renk katacak.

Ayrıca etkinlik öncesinde, 6-13 Şubat tarihleri arasında Erdem Yener’e lokalanestezi@binboa.com’dan video formatında soru yollayacak 5 talihli de Lokal Anestezi’ye çift kişilik bilet kazanacak. Erdem Yener de sorularınızı Lokal Anestezi sahnesinden yanıtlayacak.

Erim Özşen’le Lokal Anestezi’de montaj yok, reyting yok, kameralar yok, reklam arası yok ve dahası sohbetler ‘bip’lenmiyor! Lokal Anestezi’ye katılan konuklar en doğal halleriyle, sansürsüz bir ortamda, sahnede sizlerle beraber gülüyor, eğleniyor.

İlk kez 2006 yılında hayata geçen Erim Özşen’leLokal Anestezi’nin, bu seneki ilk konuğu Kenan Doğulu’ydu. Lokal Anestezi, bugüne dek Cem Yılmaz, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil, Ceza, mor ve ötesi, Mustafa Ceceli, Ayşe Özyılmazel, Yalın, Aylin Aslım, Atiye, Pamela veHaykoCepkingibi isimleri sahnesinde konuk etti. Gerçekleşen 69 programda, 45 sanatçının konuk olduğu Lokal Anestezi, 2012 sezonunda Binboasponsorluğunda gerçekleşiyor. Lokal Anestezi, 2012 sezonu boyunca konuklarını ayda iki kez Salı geceleri olmak üzere Babylon’da ağırlamaya devam edecek.

Konuğuyla birlikte güldüğünüz ve eğlendiğiniz,herkesin eşit, herkesin konuk ve herkesin katılımcı olduğu Lokal Anestezi’nin bilet fiyatları ayakta 17 TL, masada ise 28 TL olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT