Metin Uca

Tarihler: 16 Mart 2012 Cuma ~ 16 Mart 2012 Cuma 16 Mart 2012 20:30

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi Küçük Salon

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Yunus Emre Kültür Merkezi

Adres: Ataköy 9.kısım, Atrium yanı Ataköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 661 38 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

Geçmişte sunduğu renkli sabah şovları ile Türkiye'ye özgü renkleri, sadece bizim ükemizde görülebilecek ilginçlikleri espirili bir dille anlatan Metin Uca bunları daha sonra sahneye taşımıştı.

Ülkemize özgü ilginçlikler, bize ait renkler, ülkemiz insanının yaratıcı ve espri ile dolu birazcık da zorunluluktan ortaya çıkan buluşları, pratik zekamız, her işin kolayına aklımızın çalışması, işte tüm bunlar "Hakuna Matata Takma Kafana" da Metin Uca tarafından bir araya getirilip yeniden harmanlanıyor.

Hallederiz, kısmetse olur, bir çaresine bakarız mantığı, takma kafana sloganı ile birleşiyor. Hakuna Matata günümüz Türkiye'sine kahkalar attıran bir pençere açıyor. Dev ekranda kimi görüntüler gündelik hayattan, kimi görüntüler ülkemizin çeşitli köşelerinden, yaratıcı zekamızın yaratıcılığımızın sınırlarını zorlayan ve güzel yurdum insanının mizah duygusunu seyirciye taşıyan örneklerle Hakuna Matata Takma Kafana 1.5 saate ulaşan bir Türkiye panaromasına dönüşüyor.

Beraberce eğlenip yine yaşadıklarımıza beraberce gülmeyi, kendi yarattıklarımızın üstüne bir kez daha düşünmeyi amaçlayan Hakuna Matata spor, magazin, hayat, cinsellik, tv dünyamıza da gülen ayna oluyor.

Kimi zaman 2. kattan atılan buzdolabını tutamayan adamın bahanesi, kimi zaman köprünün yüksekliğini artırmak için yapılan kazı sonucu dünyanın ilk girilemeyen benzin istasyonunun ortaya çıkışı ve seyirciyi ülkemiz ve insanı üzerine kahkahası bol bir yolculuğa çıkarıyor.

www.funorg.net

- 6 yaşından küçükler giremez, büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT