Caner DAĞLI& Mustafa SAĞIR STAND UP

Caner DAĞLI& Mustafa SAĞIR STAND UP

Tarihler: 20 Ocak 2021 Çarşamba ~ 20 Ocak 2021 Çarşamba 18:30

Yer: Apartman Sahne

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: https://biletinial.com/

Adres: Arda, Koşuyolu Mah, Arda Sk 11A D:No:2/2 Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 339 93 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2021 ~ Oca 20, 2021

Caner DAĞLI ve Mustafa SAĞIR bugüne kadar sahneledikleri stand up gösterileriyle bu kez Apartman Sahne'de...

Caner DAĞLI: 1988 yılında Hatay’ın Samandağ’ında doğan Caner Dağlı daha 7 aylıkken tası tarağı toplayıp İstanbul’a komedyen olma hayali ile göç etmiştir. Mükemmeliyetçi yapısı yüzünden 30 yıl boyunca kendini hazır hissetmemiş ve sahneye ilk kez 2019 yılının herhangi bir nisan gününde çıkmıştır. Bu yıllara kadar karikatüristlik, kalite danışmanlığı, imitasyon saat imalatı, ahşap oymacılığı ve vidanjör operatörlüğü gibi geniş yelpazesi olan bir kariyer geçmişi olmuştur. Bütün yaptığı işlerde muhteşem olsa da bu konularda hiç eğitim vermeyi veya workshop açmayı düşünmediğini söyleyen Caner Dağlı, her zaman yaptığı işlerle değil özel hayatı ile anılmak istemektedir ve bunun için var gücü ile çalışmaktadır. Ancak hala bekar ve komikt​ir.

Mustafa SAĞIR: Google’a sorduğunuzda Hint asıllı İngiliz casusu ama aslen 1983 yılında Samsun’da doğmuş olan bir beden eğitimi öğretmenidir. Geçen yıl şakaları ile beraber Ceylanpınar’dan Moda’ya taşınmıştır. Refleksleri güçlü, sesi oldukça gürdür. Hayatı boyunca ortamdaki kişi sayısı kendisi dahil minimum 2’yi bulduğunda mizahını ve muhabbetini şova dönüştüren Mustafa Sağır, dört yıldır kendisini dinleyecek yeni insanlarla tanışabildiği için mutlu ve karışık hisler içindedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT