Nihat’la Sivrisinek Tepe Nautilus’ta

Nihat’la Sivrisinek Tepe Nautilus’ta

Tarihler: 09 Haziran 2017 Cuma ~ 09 Haziran 2017 Cuma 18:00 - 20:00

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2017 ~ Haz 9, 2017

Radyonun duayen ismi Nihat Sırdar, birlikte program yaptığı arkadaşı “Sivrisinek” ile birlikte Tepe Nautilus’a geliyor. Radyo dinleyicilerinin vazgeçilmez programı “Nihat’la Sivrisinek” 9 Haziran Cuma günü, saat 18:00 – 20:00 arasında canlı yayınını Tepe Nautilus’tan gerçekleştirecek.

Rahat ulaşımı ve birbirinden özel etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Tepe Nautilus, bir kez daha Show Radyo’nun efsane programı Nihat’la Sivrisinek’i ağırlıyor.

Nihat Sırdar ve Sivrisinek, Tepe Nautilus’un açık otoparkında gerçekleşecek canlı yayınla, unutulmaz bir programa imza atacak. Eğlenceli şovlarıyla her kesimden büyük bir kitleyi radyo başına toplayan Nihat Sırdar; Show Radyo canlı yayın aracından Tepe Nautilus ziyaretçileriyle sohbet edecek, program sırasında gerçekleştireceği küçük yarışmalarla hediyeler dağıtacak.

Tepe Nautilus 9 Haziran Cuma günü saat 18:00 – 20:00 arasında okulların kapanmasıyla birlikte tatile keyifli bir giriş yapmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT