Salih Tıraş Yöresel Tatlar

Tarihler: 19 Temmuz 2022 Salı ~ 19 Temmuz 2022 Salı 21:00

Yer: Maximum Uniq Açıkhava

Ücret: VIP Lounge - 163.00 TL Sahne Önü Koltuk - 111.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2022 ~ Tem 19, 2022
Salih Tıraş Yöresel Tatlar, Maximum Uniq Açıkhava'da!

3 yıldır çeşitli etkinlik ve mekanlarda Stand-Up performanslar sergileyen Salih Tıraş, tek kişilik gösterisiyle 19 Temmuz’da ilk kez Maximum Uniq Açıkhava’da olacak.

Yöresel esinti ve tatlarla bezeli bu gösteri sizleri Salih Tıraş’ın karizmatik olmayan yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

Maximum Uniq Açıkhava’da, orman manzarasına karşı, puf koltuklu oturma düzeniyle “Alternatif Sahne” de seyircisiyle buluşacak Salih Tıraş – Yöresel Tatlar stand-up gösterisinin biletleri satışta. 

* İş Bankası kartlarına %10,  Privia Black ve Maximiles Black’e %20 indirim uygulanacak konserin biletleri satışta! 

Not: Salih Tıraş – Yöresel Tatlar stand-up gösterisinde konuk komedyenler de seyirciyle buluşacak.  Birinci bölümde Oğuz Paşaoğlu, ikinci bölümde ise Mehmetcan Şahingeri, Salih Tıraş’ın sahnesinin konuğu olacak.

Bilet Fiyatları:

VIP Lounge - 163.00 TL Sahne Önü Koltuk - 111.00 TL

Önemli Notlar:

- Kapı Açılış saati: 18:00- 8 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Etkinliğe evcil hayvan getirilmesi yasaktır.Servis Saatleri;Gidiş: İTÜ metro istasyonu plazalar çıkışında bulunan Orjin Maslak önünden hareketle Maximum Uniq Açıkhava’ya 17:40 – 21:20 saatleri arası her 20 dk’da bir servis olacaktır.Dönüş: Etkinlik sonrası ring servisi vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT