Çeşme Rengarenk

Tarihler: 04 Eylül 2015 Cuma ~ 04 Eylül 2015 Cuma 12:00

Yer: Fun Beach Club

Ücret: Plaj Girişi + Parti - 85.00 TL Parti - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2015 ~ Eyl 4, 2015

Türkiye'nin en renkli beach partilerinin ikinci ayağı olan Çeşme Rengarenk, 4 Eylül’de Çeşme Fun Beach’i renklendirmeye geliyor!

Sevdiğiniz dj’leri dinlerken toz boya partisi ile içinizdeki tüm renkleri açığa çıkartacaksınız! Ünlü dj'lerin sahne alacağı etkinlikte rengarenk bir gün elektronik müzikseverleri bekliyor.

Gecenin sürpriz ismi ise “DJ Mag” dergisinin her sene yaptığı ankette dünyanın en iyi 78. dj’i seçilmesi ve bugüne kadar Top 100’e giren ilk Türk dj ve prodüktör olan DJ Tarkan.

"Çeşme Rengarenk”, özgürce eğlenmeyi esas alan bir müzik hareketidir. Ne giydiğinizin ya da nasıl göründüğünüzün hiçbir önemi yok! Sadece kendiniz olun ve renklerle müziğin akışına kendinizi bırakın yeter!

Bu parti tüm gençleri alışılmışın dışında, enerjisi yüksek, sınırsız bir eğlenceye çağırıyor! Renkler sizin peşinizden Çeşme sahiline taşınıyor! Müziğin ritmi hiç düşmeden, ünlü isimler ve en çılgın dj partilerle temposu yüksek bir program sizin için hazırlandı. Eğer bu rengarenk partiyi kaçırırsanız, hiç üzülmeyin! Çeşme’nin yanı sıra Kilyos Rengarenk ve Bodrum Rengarenk beach partileri de sizi bekliyor!

Line Up:
Ferhat Saygı  14:00 - 15:30
Dj Tarkan      15:30 - 17:30 
Tolgatan        17:30 - 19:30
Bilgin Turel     19:30 - 20:30

Renkli toz nedir?
Tüm dünyada renkli koşularda kullanılan toz, gıda boyasıyla renklendirilen %100 mısır nişastasıdır. Renkli toz izleri bir yıkamadan sonra büyük oranda çıkar ancak bazı katılımcılarda renklerin çıkması daha uzun sürebilir. Renklerin daha kolay çıkması için özellikle güneş kremi ve saç kremi kullanınız.

Zararlı mıdır?
Etkinlikte esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.

 

- Girişin hakları saklıdır. Etkinlik kapsamında uygun görülmeyen kişiler bilet iadesi yapılarak etkinlik alanına kabul edilmeyecektir.
- Asgari yaş sınırı yoktur. Azami yaş sınırı organizatörün karanına bırakılmıştır.
- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. 
- Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT