Ezgi Serim

Tarihler: 03 Ağustos 2014 Pazar ~ 03 Ağustos 2014 Pazar 21:00

Yer: Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 45.50 TL Numarasız - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Uğur Mumcu Cad. Yan Sokağı Alaçatı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2014 ~ Ağu 3, 2014

Piyanonun genç ve yetenekli ismi Ezgi Serim, 6 Ağustos'ta Alaçatı Piyano Festivali kapsamında Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu'nda İzmirlilerle buluşuyor.

1984 doğumlu Serim, 6 yıl süren ilk piyano eğitimine D.E.Ü. Devlet Konservatuarı Piyano Anasanat Dalı'nda Doç. Nilgün Alkan'ın öğrencisi olarak 12 yaşında başladı. 14 yaşında ilk solo resitallerini Izmir Goethe Enstitüsü, Izmir Flarmoni ve Senfoni Orkestrası Etkinlikleri kapsamında verev ve D.E.Ü. Devlet Konservatuarı bünyesinde düzenlenen ‘’Seride Barlas Piyano Etüdleri Yarışması’’nda 3.lük ödülü kazanan piyanist, aynı yıl D.E.Ü.’nin düzenlediği Masterclass'ta Devlet Sanatçısı Ayşegül Sarıca ve Ali Darmar ile; Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin düzenledigi Masterclass’ta Fazıl Say ile çalıştı. 16 yaşında Hannover Müzik & Tiyatro Yüksek Okulu’nda Prof. Heidi Köhler’e yaptıgı dinleti üzerine aldıgı özel bilirkişi raporu ve bursla piyano çalışmalarını paralel olarak Almanya’da sürdüren Serim, 19 yaşında ’Franz Liszt’ Weimar Müzik Yüksek Okulu sınavını kazanarak Prof. Gerlinde Otto'nun sınıfında artistik piyano öğrenimine başladı. 

Ezgi Serim, önlisansını tamamladıktan sonra Nürnberg Müzik Yüksek Okulu sınavını kazanarak Doç. Ingeborg Schmidt-Noll’ün öğrencisi oldu. 2007 yılında İspanya’da katıldığı Masterclass’ta Prof. Matthijs Verschoor (Amsterdam) ve Prof. Martin Millan ile çalıştı. Aynı yıl Neues Palais-Bamberg etkinlikleri kapsamında verdigi piyano resitaliyle organizasyon tarafından ''Yılın Genç Sanatçısı'' olarak gösterildi. 2009 yılında Nürnberg Müzik Yüksek Okulu artistik piyano bölümünü iyi dereceyle bitirerek; aynı bölümde yüksek lisans hakkı kazanan genç sanatçı, yüksek lisansta Prof. Wolfgang Manz’ın piyano, Prof. Ulf Klausenitzer’in oda müzigi ögrencisi oldu. 15. Türkiye - Almanya Film Festivali ödül töreninde (Tafelhalle-Nürnberg) S.Rachmaninoff eserleri seslendirdi. 10. Uluslararası Münih Genç Piyano Podyumu Yarışması’nda ’G.Henle-Verlag-München’’ (Ehrenpreis) Onur Ödülü ve ’Festival-Chance München’(Preis) Ödülü kazandı. 

2012 yılında Santiago de Compostela'da verdigi Masterclass üzerine Prof. Martin Millan - Müzik Akademisi tarafından ''Üstün Egitmenlik'' belgesi almaya hak kazanan Serim, uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği tarafından seçilerek ‘’ 2013 Uluslararası Kadının Statüsü’’ temsilini İzmir’de gerçekleştirdi. 2013 Kasım ayında düzenlenen 23. Akbank Caz Festivali- Genç Yetenekler Yarışması’nda vokal ve piyano performansıyla finale kalan 10 kişi içinde yer aldı. 

Ezgi Serim, 2011 yılından bu yana Bavyera Oda Orkestrası Şefi ve Keman Sanatçısı Prof. Ulf Klausenitzer’in oda müziği ve proje partneridir. ''Echo Klassik 2012-Ödülü'' alan Pera Ensemble ile ortak albüm çalışmalarını Münih’de sürdürmektedir. Performans çalışmalarına paralel olarak; Festival Concept International bünyesinde düzenlenen ''Alaçatı Piyano Festivali''nin Sanat Yönetmenliği’ni yapmaktadır.

- Etkinlik belirtilen saatte başlayacaktır.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT