Fazıl Say

Tarihler: 26 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 26 Ağustos 2015 Çarşamba 21:00

Yer: Ayvalık Amfitiyatro

Ücret: 1. Kategori - 89.00 TL 2. Kategori - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ayvalık Ayvalık Balıkesir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2015 ~ Ağu 26, 2015

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, "Hermias – Yunus Sırtındaki Çocuk" isimli eseri ile 26 Ağustos'ta Ayvalık Amfitiyatro'da sahne alıyor.

Fazıl Say'ın 2015 D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali'nin siparişi üzerine bestelediği ve prömiyeri Bodrum'da yapılan "Hermias – Yunus Sırtındaki Çocuk" isimli eseri, bu yaz Çeşme ve Ayvalık'taki dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Ege'nin bu hüzünlü ama bir yunusla bir çocuğun dostluğunu anlatan sıcacık efsanesini, Özen Yula hikayeleştirerek sahneye koyuyor. Fazıl Say'ın yunusa piyanosu ile ses verdiği eserde, Selçuk Yöntem etkileyici yorumuyla hikayeyi sizlerle buluşturuyor. Sahnede Serenad Bağcan'ın Hermias'ın annesini canlandırdığı eserde, bu güçlü yorumculara Olten Filarmoni Orkestrası dinamik ve yetenekli müzisyenleriyle eşlik ediyor. 

Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli orkestra şeflerinden İbrahim Yazıcı, birçok eserinde olduğu gibi Fazıl Say'ın Hermias eserinde de Olten Filarmoni Orkestrası'nı yöneten isim... 

Yaz turnesi çerçevesinde gerçeleşecek konserin programında, Fazıl Say ve Serenad Bağcan ayrıca dinleyicilerine İlk Şarkılar ve Yeni Şarkılar" albümünden şarkıları seslendirecekler. 

Piyano: Fazıl Say
Metin: Özen Yula
Anlatıcı: Selçuk Yöntem
Vokal, solist: Serenad Bağcan
Şef: İbrahim Yazıcı
Orkestra: Olten Filarmoni Orkestrası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT