Mavi Geceye Müzik - Karşıyaka Oda Orkestrası

Tarihler: 04 Temmuz 2015 Cumartesi ~ 04 Temmuz 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Antik Taş Ocağı

Ücret: 1. Kategori - Tam 35.00 TL, Öğrenci 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fahrettin Altay Sk. Koyunbaba Gümüşlük Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2015 ~ Tem 4, 2015

Hakan Şensoy şefliğindeki Karşıyaka Oda Orkestrası, 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında "Mavi Geceye Müzik" konseriyle 4 Temmuz'da Antik Taş Ocağı'nda sahne alıyor.

"Mavi Geceye Müzik"
Karşıyaka Oda Orkestrası (Türkiye)
Hakan Şensoy – Şef (Türkiye)

Hakan Şensoy
Orkestra şefi olarak aralarında Sholomo Mintz, Raphael Walfisch, Fazıl Say, Steven Isserlis, Cihat Aşkın, Tedi Papavrami, Peter Jablonsky, Bruno Schneider, Gülsin Onay, Emre Elivar, Keneth Hamilton, Rubi Lakatoş, Hüseyin Sermet, gibi dünyaca tanınmış solistlere ve Terence Blanched Band, Bee Gees Band, George Benson, Geroge Dalaras, Dreamtone & Iris Mavraki's Neverland gibi sıra dışı gruplara eşlik eden sanatçı, Amerika kıtasından Avustralya'ya uzanan çok geniş bir yelpazede yer alan pek çok ülkede konserler idare etmekte, solist olarak resitaller ve orkestra konserlerinde yer almaktadır. 2015 yılı başı itibarıyla Karşıyaka Oda Orkestrası Müzik Direktörlüğü'ne getirilen sanatçı; ayrıca İstanbul Oda Orkestrası, Filarmonia İstanbul ve Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası Genel Müzik Direktörlüğü'nü yürütmektedir.

Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA)
Kuruluş çalışmaları Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar'ın Karşıyaka ilçesini Kültür Sanat Merkezi'ne dönüştürme projesinin en önemli adımı olarak 2014 Ağustos ayında başlatıldı. Bu oluşum Türkiye'de ilk ilçe belediyesi orkestrası olup, Devlet ve Üniversite orkestraları dışındaki Eskişehir BBSO'ndan sonra ikinci tam zamanlı yapılanma olma özelliğini taşımaktadır. Orkestra, Hakan Şensoy'un müzik direktörlüğünde, Oğuzhan Kavruk'un müzik danışmanlığında, Tevfik Rodos'un sanat koordinatörlüğünde çalışmalarını yürütecek olup, üst gözlemci kimliği ile Prof. Rengim Gökmen'in deneyimlerinden yararlanmaktadır.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır.
- PDF bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.
- Öğrenci indiriminden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde resmi ve geçerli bir öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimleri yalnızca perakende satış noktalarından indirim ile ilgili kartın ibraz edilmesi halinde uygulanacaktır.
- Largo, Adagio, Andante, Allegro, Presto, Gümüşkaya indirimlerinden yararlanan kişilerin etkinlik mekanı girişinde yararlandığı indirime ilişkin kart ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT