Sense Festival - Taste

Tarihler: 01 Ağustos 2015 Cumartesi ~ 01 Ağustos 2015 Cumartesi Saat:16:00

Yer: Fly-Inn Beach

Ücret: 2.Avantajlı dönem Ayakta - 89.00 TL-Tükendi Ayakta - 101.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2015 ~ Ağu 1, 2015

1 ve 22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan "Sense Festival - Taste", kaliteli elektronik müziğin yerli ve yabancı temsilcilerinin performanslarıyla Çeşme'nin en popüler mekanlarından Fly-Inn Beach'te müzikseverlere hem tatil hem de festival keyfi yaşatacak.

Kaliteli elektronik müzikseverlerin yeni festivali...  

Farklı disiplinlerden aldığı ilhamla müziği ve sanatı hislere hitap edecek şekilde deneyime dönüştürmeyi amaçlayan yeni nesil bir festival doğuyor. Antre Organization & Concierge tarafından gerçekleştirilecek Sense Festival, yenilik arayanlara, keşfetmeye, yaratmaya ve ilham almaya meraklı olanlara merkezinde müzik odaklı bir anlayışla bugünün ve geleceğin trend'lerini sunacak.   

Gündüzü Geceye, Geceyi Sabaha Bağlayan Kesintisiz Müzik
"Sense Festival - Taste", 1 Ağustos tarihinde Fly-Inn Beach'te gerçekleşecek. Organizasyon, müzikseverlerin tatil keyifleri ile birleştirecekleri güne yayılan programın ardından kesintisiz bir şekilde gün doğumu sahnesi ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.   

Sense Festival ilk ayağı olan 1 Ağustos'ta, Avrupa ve Türkiye radyolarının "Mistakes I've Made" şarkısı ile parlattığı Hollanda menşeli DJ/prodüktör Eelke Kleijn, yıllardan beri elektronik müzik piyasasında duayen olarak adından bahsettiren İspanyol DJ ve prodüktör Henry Saiz, dünyaca ünlü plak şirketlerinin radarına girmiş genç Afrikalı müzisyen Culoe De Song, yıldızı yeni yeni parlayan İsviçreli DJ ve prodüktör Ripperton ile müzikseverlere çok sayıda yerli ve yabancı müzisyenlerin katılımıyla kesintisiz performans deneyimi yaşatacak.   

Yeni isimler için takipte kalın!

Yeni Neslin Gelenekselleşecek Buluşması
Sense Festival, ilham aldığı tüm alanlardan farklılıkları bir araya getirerek yaratan ve üreten yeni neslin geleneksel buluşması olma yolunda ilerleyecek. Festival süresinde konuşmalar, workshop'lar, tadımlar ve sanat çevrelerinden öne çıkan genç isimlerin çalışmaları, dijital sanat üzerine interaktif canlı performanslarla tüm duyularınız beslenecek.  Farklı noktalara taşınarak yaşamaya devam edecek bu deneyimin ilk senesinde ilhamın bir parçası olun. 

Eelke Kleijn (Spinnin/Suara/Toolroom - NL)
20 yaşından beri elektronik müzikle uğraşan Hollanda menşeli müzisyen Eelke Kleijn; Spinnin', Toolroom, Suara gibi global üne sahip plak şirketlerinden birçok parça çıkardı. Yıllardan beri dünyaca ünlü klüplerde sahne alan Kleijn, yakın zamanda çıkardığı "Mistakes I’ve Made" adlı parçasıyla dans listelerini sallayarak, adından çokça bahsettirdi.  

Culoe De Song (Innervisions/Soulistic Music - ZA)
Güney Afrika'da doğup büyüyen genç ve yetenekli DJ/Prodüktör Culoe De Song, kısa sürede Innervisions, Offering gibi dünyaca ünlü plak şirketlerinin radarına girdi ve çıkarttığı çeşitli parçalar ile dünyaca ünlü DJ'lerin ilgisini çekmeyi başardı. "Y.O.U.D" isimli parçası Maceo Plex, Mano Le Tough, Henrik Schwarz, Dixon gibi isimler tarafından destek gördü.

Ripperton (Headless Ghost, Tameq Musiq/Innervisions/Clone - CH)
İsviçreli DJ ve prodüktör, nam-ı diğer Headless Ghost; Innervisions, Noir, Poker Flat gibi plak şirketlerinden çeşitli EP'ler çıkardı ve "Unfold" isimli parçasıyla müzikseverlerin ilgisini üzerinde topladı. Kendi kurduğu plak şirketi "Tamed Musiq" etiketiyle çıkardığı parçaları ile Ripperton, her geçen gün büyüyen bir isim haline geldi.

Henry Saiz (Bedrock/Natura Sonoris - ES)
Alışılmışın dışında müzik tarzıyla, yıllardan beri elektronik müzik piyasasında duayen olarak adından bahsettiren İspanyol DJ ve prodüktör, farklı türleri harmanlayarak müzikal bir şölen yaratmasıyla kısa sürede Bedrock, Renaissance ve Global Underground gibi elektronik müzik devlerinin ilgisini çekmiştir. Guy J 'in "Lamur" isimli parçasına yaptığı remix ile Pete Tong tarafından en iyi çıkış yapan sanatçı olarak seçildi. Sahibi olduğu plak şirketi "Natura Sonoris" 2011 yılında Deejay Magazine tarafından yılın en iyi plak şirketi seçildi.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. 
- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir. 
- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur.
- 18 Yaş sınırı vardır.

Kurallar

- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir. 
- Etkinlik alanında yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek kesinlikle yasaktır. 
- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.
- Biletler devredilemez. İade edilemez.
- Kaybolan biletlerde Biletix ve organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır.
- Etkinlikte fırsat sitelerinden indirimli satış kesinlikle yapılmayacaktır.
- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.
- Biletler sadece Biletix'in resmi satış birim ve noktalarından satın alınmalıdır.
 - Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır. 
- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır. 
- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT