23 - 24 Nisan Çocuk Karnavalı

Tarihler: 24 Nisan 2016 Pazar ~ 24 Nisan 2016 Pazar 24 Nisan 2016 11:00

Yer: Romantika Garden Açık Hava Sahnesi

Ücret: Tüm yaştan çocuklar ücretsizdir.Yetişkin Bilet Fiyatı - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2016 ~ Nis 24, 2016
Sunar Medya Romantika Garden Açık Hava Sahnesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında "Anadolu yakasının ilk ve en büyük çocuk karnavalını" bütün çocuklara ÜCRETSİZ yaparak Romantika organizasyonlarının açılışını yapmaya hazırlanıyor.

AÇIKHAVA SAHNESİ ŞİMDİ
ANADOLU YAKASINDA..!

Sunar Medya Yaz Konserleri , Romantika Garden Açık Hava Sahnesinde...

Türkiye'nin en iyi konser ve etkinliklerine imza atan Sunar Medya , 2016 yaz sezonunda konserlerine Anadolu yakasının incisi Fenerbahçe'de devam ediyor.

Fenerbahçe Parkında yer alan Romantika cafenin içine ,Butik bir Açıkhava konser alanı kuran Sunar Medya yetkilileri, " Romantika Garden Açık Hava Sahnesi " adını verdiği anadolu yakasının yeni açıkhava sahnesinde gerçekleşecek olan yaz konserleri kapsamında ,birbirinden değerli müzisyenleri ve müzikseverleri yıldızların altına toplamayı hedefliyor.

1991 yılında özel bir proje ile Fenerbahçe Burnunda faaliyete geçen Romantika , Anadolu yakasının en çok beğeni kazanan ve ziyaret edilen mekanlarından biri olma özelliğini taşıyor. Kapalı alanlarının yanı sıra rekreasyon alanları , çocuk parkları , konsept restaurantları ve eşsiz deniz manzarası ile bütünleşen Romantika , 2016 yazında kapılarını Romantika Garden Açık Hava Sahnesi olarak açmaya hazırlanıyor.

Açık havada oturmalı 1400 , ayakta düzende ise 3000 kişiyi ağırlayabilecek olan Romantika Garden Açık Hava Sahnesi , Anadolu yakasının en büyük açık hava etkinlik alanı olma özelliğini taşıyacak.

Sunar Medya tarafından gerçekleştirilecek konserler,çocuk tiyatrolarının yanı sıra , Ramazan ayı için planlanan ve 30 gün sürecek ' Ramazan Şenlikleri ' kapsamında da çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirilecektir.Feshane Şenliklerinin alternatifi olarak planlanan etkinliklere 100.000 katılımcı bekleniyor.

- Tüm yaştan çocuklar ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT