27 Mart Dünya Tiyatro Gününe Özel B

Tarihler: 27 Mart 2021 Cumartesi ~ 27 Mart 2021 Cumartesi 27 Mart 2021 16:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2021 ~ Mar 27, 2021
"Kılçık Mekanda sahne alacak ekibimiz, online platform zoom üzerinden seyircilerle etkileşime geçerek, o an, izleyİciye özel gösterisini gerçekleştirecektir.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne özel, Tiyatro Karyolanın doğaçlama atölyesi  öğrencilerinin özel gösterimi. "

Tiyatro Karyola yapımı olan “Beşik Atölye” bu yıl da doğaçlama eğitimlerine ve gösterilerine devam ediyor.

“Gülmenin en konforlu hali” mottosu ile yola çıkan Tiyatro Karyola, dört yıldır bünyesinde oluşturduğu ekipleri ile bilinen kısa format doğaçlama oyunlarının yanı sıra kendilerine ait özel doğaçlama oyunlarıyla da her ay düzenli olarak seyircilerinin karşısına çıkıyor.Bu oyunda ‘Beşik Atölye’ sorularını soracak, izleyiciler cevaplayacak, cevaplar üzerinden hemen o anda keyifli ve eğlenceli seyirlik doğaçlama skeçler başlayacak.

Kahkaha Terapisi’nde görüşmek üzere.."

Yönetmen: Ömer Varol MARTI

Oyuncular
Arda TAYAT
Berkay SÖNMEZ
Burcu ÖZDAYI
Havin ALTUN
İlknur AKTAŞ
Selin ŞAHİN
Selin METE
Serhat GÜLAŞTI
Şebnem SÖNMEZ
Berrin ÖZBAN

- Gösteri için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten önce sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize web sitemiz tarafından gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitime katılamamanız halinde web sitemizin veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır. - Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya web sitemizin sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT