4 artı 4

Tarihler: 06 Mart 2009 Cuma ~ 07 Mart 2009 Cumartesi 6-7 Mart Saat 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Bahariye Caddesi, Altıyol

Ücret: 10 Ytl.

Nereden Alınır: www.tiyatro-z.com

Adres: Caferağa Mah. Kadife Sok. Kızıltunç Apt. No: 1/1 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 414 55 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2009 ~ Mar 7, 2009
Dörtlemenin ilk bölümü "4 bölü 4" Lions Tiyatro Kurulu Jüri Özel Ödülünü almıştı. "4 eksi 4" ise bu oyunun devamı mahiyetinde geçtiğimiz sezon sergilendi. Dörtlemeni diğer bölümlerini izlememiş seyirciler için bile keyif veren bu parça diğer bölümlerde de olduğu gibi çoklu kişilik bozukluğu olan bir kadının iç dünyasında yolculuğa çıkarıyor seyirciyi. Bu oyunu kafede otururken oyuncunun soluğunu yanınızda hissederek izleyebilirsiniz. Sınırlı sayıda seyirci alınmakta. Oyun 17 yaşından küçükler için tavsiye edilmiyor.

DÖRTLEMENİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜ...
Geçtiğimiz yıllarda bir dörtlemenin parçası olarak sahnelenen “ 4 bölü 4” ve “4 eksi 4” oyunlarının devamı olarak “4 artı 4” bu sezon Tiyatro Z”nin kafe bölümünde seyircisiyle buluşacak. Kostüm Tasarımı Gözde Akpınar”ın yaptığı, Cem KENAR’ın yazıp yönettiği oyunda; Yılan Hikâyesi, Kaygısızlar, Pars Kiraz Operasyonu gibi yapımlardan hatırlanacak oyuncu Damla ÖZEN rol alıyor. Sınırlı sayıda seyirci alınmakta. Oyun 17 yaşından küçükler için tavsiye edilmiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT