Açık Hava Tiyatrosu: Yüzleşme

Tarihler: 07 Eylül 2021 Salı ~ 07 Eylül 2021 Salı 07 Eylül 2021 20:00

Yer: Ankara CerModern

Ücret: Genel Giriş - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2021 ~ Eyl 7, 2021
“Yüzleşme” Ankara prömiyerini CerModern’de yapacak

Zehra İpşiroğlu’nun Haneye Tecavüz adlı belgesel-romanından uyarlanan “Yüzleşme” oyunu, 7 Eylül’de Ankara CerModern’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Farklı kuşaklardan Serra, Sibel ve Özlem'in öyküleri, şiddetin farklı boyutlarını ve yüzlerini sergiler. Üç kadının öyküleri birbiriyle bütünleşirken ortak olan, üçünün de bilinçaltlarında ataerkiyi içselleştirmiş olmalarıdır. "Yüzleşme", Serra, Sibel ve Özlem'in kendileriyle yüzleşmeye başladıkları anda, suskunluk duvarlarını kırma cesaretini bulmalarının öyküsüdür.

* Covid 19 tedbirleri kapsamında etkinliğe katılacak katılımcıların aşı kartlarını ya da 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.* Etkinlik açık havada gerçekleşecektir.* Süre Tek perde, 80 dakika* Etkinlik numaralı oturma düzenindedir.* Seyircilerin etkinlik başlamadan 10 dk önce yerlerini almaları gerekmektedir* Etkinlik süresince maske takmak zorunludur.* Gösterim alanında sigara içmek yasaktır.* Etkinlik alanına yiyecek-içecek getirilmemesi rica olunur.* Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.* Misafirlerimiz tesis girişlerinde bulunan el antisteptikleriyle ellerini temizledikten sonra içeriye giriş yapabilmektedir. * Masalar arası mesafemiz en az 1,5 metre ve yan yana sandalyelerimizin arası 60 santimetredir. * Her masada el antisteptiği bulunmaktadır. Bulunmaması halinde çalışanlarımızdan lütfen hijyen malzemesi talep ediniz.* CerModern etkinlik ile ilgili değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT