Acting

Tarihler: 26 Mart 2022 Cumartesi ~ 26 Mart 2022 Cumartesi 26 Mart 2022 20:30

Yer: Isparta Belediyesi Kültür Merkezi

Ücret: Protokol - 210.00 TL 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2022 ~ Mar 26, 2022
ACTING
Olmak ya da Olamamak

Olmak ya da olamamak. İnsanoğlunun doğduğundan bu yana tek varlık sebebi, çıkmazı…

Kültürel yoksunlukta çürüyen bir toplumda varoluşunuza bir sebep ararken, hapishaneye düşseniz ve oradaki bir mahkuma, hayatınızı adadığınız tiyatro sanatı üzerinden oyunculukçalıştırsanız? Bu yoksunlukta böylesi bir çaba sizin umutlarınızı yeşertir miydi? Yoksa bu batak dünyada oyunculuğun tanımının ün ve şöhretle sınırlı olduğu gerçeğiyle yüzleşip, tümo vizyonunuzun, bilginiz dağarcığında kendi darağacınızı kurduğunu görüp derin bir yalnızlık duygusuyla mı boğulurdunuz?

Dolandırıcı Gepetto, dilsiz Horace ve oyuncu-yönetmen Robert’in, hayatta da aranan bu dipsiz soruya birlikte balıklama dalışlarının hikayesi.Olmak ya da olamamak...

Tür: Kara Komedi
Süre: Tek Perde / 80 Dakika
Yaş Sınırı: 16 yaş

Yazan

Xavier Durringer

Çeviren
Cem Şahin

Yöneten

Elvin & Erdal Beşikçioğlu

Yönetmen Yardımcısı
Selin Tekman

Dekor Tasarım
Barış Dinçel

Işık Tasarım
Varol Tüfekçi

Kostüm Tasarım
Tatbikat Sahnesi

Afiş Tasarım
Hande Şiri

Fotoğraf
Murat Muratal

Oyuncular

Erdal Beşikçioğlu
Fatih Sönmez
Ahmet Melih Yılmaz

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra içeriye seyirci alınmayacaktır.- Etkinlikte 16 yaş sınırı vardır.- Argo konuşmalar içermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT