Ağaçlar Ayakta Ölür

Ağaçlar Ayakta Ölür

Tarihler: 18 Ekim 2020 Pazar ~ 18 Ekim 2020 Pazar 20:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 90.50 TL 2. Kategori - 79.00 TL 3. Kategori - 68.00 TL 4. Kategori - 56.50 TL 5. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2020 ~ Eki 18, 2020
Her biri 40 yıldan uzun süredir tiyatro sahnelerinde bizlerle buluşan usta oyuncular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Sahnede Bir Hayat” tiyatro gösterimleri kapsamında Ekim ayı boyunca, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sizlerle buluşuyor.

Özlenen Nevra Serezli Tekrar Tiyatroda!

"Ağaçlar Ayakta Ölür", İspanyol yazar, şair Alejandro Casona'nın dünya klasikleri arasında yer alan bir duygusal komedisi. İyilik ve sevgi kavramında yoğunlaşan oyun, dağılan aileyi bir araya getirmek için büyük bir risk alan bir adamın karısına yapmaya çalıştığı iyilik üzerine kurulu. Nevra Serezli,  oyunda yüreği torun özlemiyle dolu büyükanne rolünü oynayacak. 

Ağaçlar Ayakta Ölür'de diğer başrolü usta sanatçı Nuri Gökaşan oynuyor. Nuri Gökaşan, bir davranışı nedeniyle vicdan azabı yaşayan ve hatasını düzeltmek için yaratıcı bir adım atan bir büyükbabayı oynayacak. 

Oyunda torun rolünü genç ve başarılı oyuncu Arif Güney, güzel gelin rolünü ise Burcu Kazbek canlandırıyor. Genç oyuncu Oral Özer ise sürprizli ve gizemli bir karaktere hayat veriyor.  

Nedim Saban’ın yönettiği ve dilimize kazandırdığı Ağaçlar Ayakta Ölür’ün dekor tasarımı Cihan Aşar, kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç, ışık tasarımı İsmail Sağır’a ait. 

Yazan: Alejandro Casona
Türkçesi: Nedim Saban
Yöneten: Nedim Saban 
Dekor Tasarım: Cihan Aşar
Kostüm Tasarım: Sadık Kızılağaç
Işık Tasarım: İsmail Sağır
Oyuncular: Nevra Serezli, Nuri Gökaşan, Burcu Kazbek, Arif Güney, Oral Özer, Meltem Özlevent, Mahir Akgündoğdu
Yapım Sorumlusu: Birnil Sarıkaş
Yönetmen Yardımcıları: Yusuf Kerem Orak, Erdinç Doğancı

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 90.50 TL 2. Kategori - 79.00 TL 3. Kategori - 68.00 TL 4. Kategori - 56.50 TL 5. Kategori - 45.00 TL

Önemli Notlar:

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT