Ağaçlar Ayakta Ölür

Tarihler: 17 Mayıs 2022 Salı ~ 17 Mayıs 2022 Salı 17 Mayıs 2022 21:00

Yer: Maximum UNIQ Hall

Ücret: 3. Kategori - 111.00 TL 2. Kategori - 163.00 TL 1. Kategori - 215.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2022 ~ May 17, 2022
Ağaçlar Ayakta Ölür Maximum Uniq'te

11 Yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Nevra Serezli, 17 Mayıs'ta Maximum Uniq Hall’da

"Ağaçlar Ayakta Ölür", İspanyol yazar, şair Alejandro Casona'nın dünya klasikleri arasında yer alan bir duygusal komedisi.  

İyilik ve sevgi kavramında yoğunlaşan oyun, dağılan aileyi bir araya getirmek için büyük bir risk alan bir adamın karısına yapmaya çalıştığı iyilik üzerine kurulu. Oyunda gerçekle yüzleşmenin ağır bedeli ve mutluluğu yalan üzerine kurmanın büyüsü anlatılıyor. 

11 yıl sonra bu oyunla tiyatroya dönen Nevra Serezli, oyunda yüreği torun özlemiyle dolu büyükanne rolünü oynuyor.  Usta oyuncu Gökhan Mete de Serezli ile başrolde.

Ülkemizde daha önce Macide Tanır’ın unutulmaz yorumuyla sahnelenen oyunun metninden esinlenen bir senaryo yazılmış ve bu film Yıldız Kenter ve İzzet Günay’ın başrolde olduğu bir sinema klasiği haline gelmişti.

Nedim Saban ise oyunu farklı bir zaman ve mekana taşıyarak uyarladı ve bu yorumuyla Ekin Yazı Dostları Yılın Yönetmeni Ödülünü kazandı.  

Kadroda ayrıca genç oyuncular Meral Asiltürk, Önder Atakanlı, Emre Erol, Meltem Özlevent, Mehmet Selin Sağdıç da var.

Serezli’nin tiyatroya döndüğü bu oyunla, 9 farklı ödül kazanmıştır. 

17 Mayıs'ta Maximum Uniq Hall’da seyirciyle buluşacak ve İş Bankası kartlarına %10 indirim imkanı sunulan” Ağaçlar Ayakta Ölür” oyununun biletleri satışta. 

Künye:
Yazan: Alejandro Casona
Türkçesi: Nedim Saban
Yöneten: Nedim Saban
Dekor Tasarım: Cihan Aşar
Kostüm Tasarım: Sadık Kızılağaç
Işık Tasarım: İsmail Sağır 

Oyuncular:
Nevra Serezli
Gökhan Mete
Meral Asiltürk
Önder Atakanlı
Emre Ozan
Meltem Özlevent 
Mehmet Selin Sağdıç

- 8 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- İş Bankası Kartlarına  indirim sadece internet sitesinden yapılan bilet alımlarında geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT