Ağustos Böceği

Tarihler: 30 Kasım 2013 Cumartesi ~ 30 Kasım 2013 Cumartesi 30 Kasım Saat:13:00

Yer: Altkat Sanat

Ücret: Tam: 15,00 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Mekan Gişe

Adres: Caferağa Mah. Moda Cad. No 35/5-6-7 Huzur Palas Pasajı alt katı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0536 214 27 33

Web: http://http://www.altkatsanat.com

E Posta: bilgi@altkatsanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2013 ~ Kas 30, 2013

Dağın tepesinde bir mağarada yaşayan Örümcek ile birlikte yaşayan Ağustos Böceği, yeni tanıştığı Ceviz i bir şekilde kandırarak yiyecek toplamasını söyler. Sözde iş bölümü yaptıklarını iddia ederek onu çok fazla çalıştırır. Ağustos Böceği ise yan gelir yatar, şarkı söyleyerek zamanını geçirir. Ağustos Böceği, Örümcek ile bir anlaşma yapmıştır. Bolca yiyecek toplayıp ona teslim edecektir. Oysa Ceviz e, topladığı besinleri ortak paylaştıklarından ve yiyecekleri Örümceğin evinde toplamamıza izin verdiği yalanını söylemiştir. Bir diğer taraftan da Ceviz, Ağustos ile dost olduğunu, kardeşçe yaşadıklarına inanır. Çünkü çok saftır.

Bir gün Karınca çıkagelir. Ceviz in, Ağustos un çıkarları doğrultusunda kullanıldığını fark eder ve kuralları değiştirir. Karınca bundan sonra herkes çalıştığı oranda yiyecek paylaşımı yapılacağını ve yiyeceklerinin Ceviz evinde toplanacağını söyleyince Ağustos bu duruma karşı çıkar. Tartışırlar ve Ağustos u eğer bu kuralları kabul etmeyecekse yanlarında istemediklerini söylerler. Bunun üzerine tüm plan bozulunca Ağustos, Örümceğe durumu iletir. Plan yaparlar. Ağustos sözde kuralı kabul edecek aralarına girerek dostmuş gibi davranacaktır. Uygun bir an da Ceviz ve Karınca yı yalnız yakalayıp aralarını bozmaya çalışacaktır.

Tam bu sırada Tırtıl çıkagelir. Birlikte kalmak ister. Onlara yardım edebileceğini söyler. Fakat Ağustos çıkarı doğrultusunda hareket eder ve onu bir şekilde uzaklaştırır.

Ceviz saf olmasından dolayı Ağustos a inanır. Kafası karışmıştır. Fakat iş Karınca’ya gelince istediğini elde edemez. Ceviz e güvenmektedir. Karınca durumu anlar ve Ağustos a ders vermek ister. Tam da bu sırada Ceviz evi rüzgardan dolayı çatlamıştır. Tamir etmek isterler. Ağustos, çatlağı birleştirirken konuşma yetisini kaybeder. Ceviz ve Karınca bu kötü, çıkarcı Ağustos’un Örümcekle ortak olduğunu anlamıştır artık. Ağustos u yanlarından gönderirler. Tırtıl ı yeniden aralarına alırlar ve dostça yaşamaya devam ederler.

Örümcek, Ağustos a çok öfkelenir. Planı işlememiştir. Ondan kurtulur. Ve kendi başına bir plan yapar. Ormanı yakarak onların evsiz kalması için yangın çıkarır. Fakat Karınca bu duruma hazır beklemektedir. Örümcek ten kurtulmak için karşı plan kurarlar.

Karınca, Ceviz ve Tırtıl, Örümceğin kurduğu ağı keserler. Örümcek sinirlenip ağına tutunarak inmek istediğinde ağ kopmuş olduğundan hızla çukura düşecek ve ondan kurtulmuş olacaklardır.

Karınca Örümceğe gider ve yangın da tüm arkadaşlarını ve evini kaybettiğini söyler. Örümcek bunu üzerine ağına tutunurken ağla birlikte aşağı düşer. Artık kimseye zarar veremez haldedir.

Sonunda Karınca ve dostları; paylaşarak, kardeşçe yaşamaya devam eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT