Akizadeler - Bir Tatlı Huzur

Tarihler: 03 Ekim 2020 Cumartesi ~ 03 Ekim 2020 Cumartesi 19:30

Yer: İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi – Maltepe

Ücret: Numarasız Oturmalı - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maltepe Sahili Kartal İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2020 ~ Eki 3, 2020
Akizadeler - Bir Tatlı Huzur oyunu , İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “İstanbul’da Bir Sonbahar Kabaresi” kapsamında İstanbul Gösteri Merkezi Maltepe Sahnesinde sizlerle.

Orjinal Günahlar oyunu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “İstanbul’İstanbul’un köklü ve önemli sülalelerinden biri olan Akidezadeler ekonomik olarak zor günler yaşamaktadır. Ailenin reisi sayılan İhsan Bey’in büyükçe bir kumar borcu bulunmaktadır. İhsan Bey, yıllardır atalarından kalan hazır mal varlığını geliştirip korumak yerine ailenin diğer fertleriyle yemiş bitirmiştir. İhsan Bey’in kız kardeşi olan Nermin Hanım da lüks ve şatafatlı cemiyet hayatının her anında bulunmuştur. İhsan Bey’in ölen eşinden iki çocuğu vardır. Oğlu Nüvit ve kızı Rüya. Nüvit babasının bir kopyasıdır. Hovardalıkta ve kumarda yıllarca babasından öğrendiklerini tatbik etmiştir. Eğitimlidir, lakin eğitimi üzerine bir yerlerde çalışmayı hiç düşünmemiştir. Kardeşi Rüya da abisi gibi lüks yaşamın nimetlerinden yıllarca yararlanmıştır. Şimdilerde evlilik çağındadır. Bir an önce evlenip kötüye doğru giden aile hayatından kendini kurtarmak istemektedir. Aldıkları iki haber konağın ortasına düşen bir bomba etkisi yaratmıştır. Yüzyıllardır dedelerinden kendilerine miras kalan konak satılmıştır ve bugün onlar için çok önemli olan cemiyet hayatının bir temsilcisi evlerine teftişe gelecektir. Bu teftiş onlar için neden mi önemlidir? Çünkü teftişin sonunda hak ettiklerine inandıkları ve çok önem verdikleri Cemiyet Nişanı’na layık görüleceklerdir. Bu cemiyet, içi boş ne idiği belirsiz olan gösteriş budalası bir konumdur. Hayatlarının hiçbir noktasında toplumun hakikatlerini bilmeyen bir aile olan Akidezadeler için bu ödül vaz geçilmez bir gerçekliktir. Gelin görün ki böylesi kriz yüklü bir günün sabahında konağın tüm çalışanları, hizmetçiler ve uşaklar aylardır alamadıkları maaşlarını bahane ederek konaktan ayrılmıştır. Aile ne yapacağını bilemez bir haldeyken, Nüvit geceden olacakların kokusunu almıştır ve çare olarak arkadaşı Boncuk’u konağa çağırmıştır. Boncuk bu ailenin mensuplarıyla çok farklı bir dünyadandır. Anadolu çocuğudur. Boncuk’un samimiyeti ve şakacı yapısı, Nüvit’te yıllardır hasret olduğu bir duyguyu tamamlamaktadır. Boncuk olayların üzerine gider. Yanlış anlamalar, hor görülmeler, aşağılanmalar içerisinde tüm sorunları teker teker çözer. Bir yandan da Nüvit’le Emel’in arasını yapar. Boncuk, sorunların çözüme kavuşmasında zaman zaman kıvrak zekasını, zaman zaman elit dünyanın boş düşünce ve tabularını kullanır. Boncuk sayesinde tüm aile kaybettiği gücüne kavuşurken, hayatlarının en büyük dersi alır. Başkalarını hor görmek, kendimizi küçültmektir. Asil olabilirsiniz, elit olabilirsiniz, zengin olabilirsiniz, peki insan olabilecek misiniz?da Bir Sonbahar Kabaresi” kapsamında İstanbul Gösteri Merkezi Maltepe Sahnesinde sizlerle.

Yazan: Nejat Uygur
Yöneten & Uyarlayan: Yıldırım Bayazıt
Oynayanlar: Cengiz Küçükayvaz, Somer Karvan, Seher Terzi, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Güray Yazıcı, Sinem Akar, Onur Sarıaltın

Bilet Fiyatları:

Numarasız Oturmalı - 10.00 TL

Önemli Notlar:

- Sosyal mesafe kapsamında numarasız oturma düzeni mevcuttur.- Covid-19 önlemleri gereği ziyaretçilerin alana maskeyle gelmesi zorunludur.- Etkinlik alanında numaralı oturma düzeni mevcuttur.- Katılımcılar/İzleyiciler Covid-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Tüm misafirlerin ateş ölçümü yapılarak alana girişi sağlanacaktır. Ateşi yüksek olan misafirlerimizin etkinlik alanına girişi kısıtlanır ve en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirilir.- Konser alanına 12 yaş altı giremez, 12 yaş üstü bilete tabidir.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT