ALARME

ALARME

Tarihler: 28 Kasım 2018 Çarşamba ~ 28 Kasım 2018 Çarşamba 28 Kasım 2018 18:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Öğrenci Biletleri 10 TL - Sadece anagişelerden satılacaktır. 1. Kategori - 168.00 TL 2. Kategori - 101.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2018 ~ Kas 28, 2018
22. İstanbul Tiyatro Festivali, 17 Kasım-4 Aralık tarihlerinde sizlerle buluşuyor.

Yaklaşık 55’ sürer; ara yoktur.

Yunanca; Türkçe üstyazılı.

ATTIS THEATRE
Yöneten, Sahne Yerleştirme ve Kompozisyon: Theodoros Terzopoulos Kostüm Tasarımı: LOUKIA Müzik: Panagiotis Velianitis Işık Tasarımı: Theodoros Terzopoulos, Konstantinos Bethanis Saç Tasarımı: Dimitris Palaiologou Teknik Yönetmen: Konstantinos Bethanis Sahne Yerleştirme Uygulaması: Charalampos Terzopoulos Yapım: Maria Vogiatzi Oynayanlar: Tasos Dimas (Anlatıcı), Aglaia Pappa (Mary Stuart), Sophia Hill (Elizabeth) Theodoros Terzopoulos, üçlemesinin ilk oyunu olan Alarme’de, sanat tarihine mal olmuş bir çatışmayı; edebiyatçıları ve özellikle de bestecileri derinden etkilemiş olan İskoçya Kraliçesi Mary Stuart ve kuzeni İngiltere Kraliçesi Elizabeth arasındaki taht kavgasını konu alıyor. Hem İskoçya hem de İngiltere tahtı üzerinde hak iddia edebilen konumuyla mevcut düzeni “tehdit” eden Mary Stuart ve tahtı için her şeyi göze alabilen Elizabeth’in hikâyesi pek çok çatışmayı içinde barındırıyor.

Üçlemesinin son oyunu Bir Daha’yı geçtiğimiz yıl festival seyircisiyle buluşturan yönetmen, bu yıl Alarme ve Amor’un da festivalde sahnelenmesiyle üçlemesinin İstanbul turunu tamamlıyor. Terzopoulos, Alarme’da iki kadın arasındaki çatışmayı, aralarındaki “resmi” yazışmalardan yola çıkarak sergiliyor. Oyunun olay örgüsü, anlatının tam da doruk noktasından,doğrudan çatışmadan besleniyor; fakat asıl çatışan iki kadın değil, eril ve dişil olanın tutumu, davranışı, üslubu ve hatta hareket kabiliyeti… Tiyatro kariyerinin başından beri, antik Yunan tragedyalarına nefes verirken yöntem arayışını merkezine alan yönetmen, Alarme’da hikâyesini acımasızlık ve saldırganlık ile bunların öteki yüzü olan erotizmin ölümcül çatışmasının; bu çatışmayı besleyen arzu ve mutlak aşkın üzerine inşa ediyor. Terzopoulos’un dehasını ise anlatıcı Tasos Dimas, Aglaia Pappa ve Sophia Hill’in etkileyici oyunculukları tamamlıyor.

Direction, Scenic Installation & Composition: Theodoros Terzopoulos Costume Design: LOUKIA Music: Panagiotis Velianitis Light Design: Theodoros Terzopoulos, Konstantinos Bethanis Hair Styling: Dimitris Palaiologou Technical Director: Konstantinos Bethanis Execution of Scenic Installation: Charalampos Terzopoulos Production: Maria VogiatziPerformers: Tasos Dimas (Narrator), Aglaia Pappa (Mary Stuart), Sophia Hill (Elizabeth)

- Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT