Android

Tarihler: 28 Ocak 2022 Cuma ~ 28 Ocak 2022 Cuma 28 Ocak 2022 20:30

Yer: Cevahir Sahne

Ücret: - Tam 113.00 TL Öğrenci 93.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2022 ~ Oca 28, 2022
Android oyunu,  Cevahir Sahne'de...

Gelen gideni mi aratır? Yoksa çivi çiviyi mi söker? Aşk üç yılda bitmeli mi? İki yıldan sonra kesin evlenmeli mi? İlişki güzel gidiyorsa hemen çocuk mu yapmalı? Çocuk istemeyince yardan mı vazgeçmeli? Peki tüm bu klişe ilişki sorun ve sorumluluklarından kurtulmak için güzel, itaatkar ve hizmette sınır tanımayan bir android  kadına sarılmak çare mi? Teknoloji yüzyıllardır süre gelen kadın- erkek çatışmasına son verebilecek mi? 

Uzun süren bir ilişki ve ani bir ayrılığın ardından teselliyi Android kadın robot Venüs’e tutunmakta bulan Barış’ın komik ve beklenmedik hikayesini konu olan oyun “Android” ünlü Hırvat yazar Miro Gavran’ın 2012 yılında Zagreb’de Dünya prömiyerini yapmış bunun yanı sıra Slovakya, Amerika, Çek Cumhuriyeti, Hindistan, Slovenya, Danimarka, Almanya ve Macaristan gibi pek çok ülkede sahnelenip, büyük beğeni toplamıştır.

Yazan: Miro Gavran
Çeviren: Nazlı Gözde Yolcu
Yöneten: Esra Pamukçu Bozkurt
Oynayan: Pınar Özer, Orçun İynemli
Yapım: DerinArt
Reji Asistanı: Asrın Işık - Atakan Uçar
Işık Tasarımı: Batuhan Sezer
Grafiker: Buse Mutlu
Teaser: Noyan Pamukçu
Fotoğraf: Emre Yunusoğlu
Afiş Tasarım: Tilki Yapım
Yaş Sınırı: +13

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- 13 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 13 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT