Angina Pektoris

Tarihler: 12 Kasım 2020 Perşembe ~ 12 Kasım 2020 Perşembe 12 Kasım 2020 19:30

Yer: Tatavla Sahnesi

Ücret: - Tam 79.00 TL Öğrenci 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Firuzağa Mah. Taktaki Yokuşu, No: 2B Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 233 52 30 - 0538 371 87 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2020 ~ Kas 12, 2020
Emre Tandoğan'ın yönettiği Angina Pektoris oyunu izleyicisiyle buluşuyor.

Bir yazarın yaratmaya çalışıp tam anlamıyla oluşturmayı başaramadığı iki karakter üzerinden kendi varoluş sürecini sorgulamasıyla karşı karşıya kaldığımız bir oyun. Hiç görmediğimiz yazarın daktilo sesi üzerinden şekillenen karakterler yine yazarın yazmaktan vazgeçtiği kağıt parçasının buruşturulması ile yok olurlar. Bu sürece yazarın hastalığı olan angina pektoris ataklarıda dahil olunca var olamayan iki karakterin süreci onlar için daha da katlanılmaz olacaktır.

“ _ Ne? _ Farkında mısın? _ Ne? Yoo… Hiçbir şeyin farkında değilim. Ben sadece hatırlamaya çalışıyorum. Zihnim yok gibi. Sadece şeyi hatırlıyorum. Bir yerden geliyordum ve başka bir yere gitmem gerekiyordu. Ya da onun gibi bir şey. _ İşte, tamam.” “Yazar” ın yazamaması, yazmasından meşhur. Ya varlıkla yokluk arasında durmadan sendeleyen kahramanları? Tuhaf karakterler, karar verilememiş türler, değişken konular, bozulan biçimler… Angina Pektoris, kaygan zeminin çarpıntılı, alaycı, birazcık da hüzünlü eğlencesi.“ _ Ne?

_ Farkında mısın?

_ Ne? Yoo… Hiçbir şeyin farkında değilim. Ben sadece hatırlamaya çalışıyorum. Zihnim yok gibi. Sadece şeyi hatırlıyorum. Bir yerden geliyordum ve başka bir yere gitmem gerekiyordu. Ya da onun gibi bir şey.

_ İşte, tamam.”

“Yazar” ın yazamaması, yazmasından meşhur. Ya varlıkla yokluk arasında durmadan sendeleyen kahramanları? Tuhaf karakterler, karar verilememiş türler, değişken konular, bozulan biçimler… Angina Pektoris, kaygan zeminin çarpıntılı, alaycı, birazcık da hüzünlü eğlencesi.

* Angina Pektoris: Bir tür kalp hastalığı. Belirtileri: Göğüste ağrı, baskı, sıkışma hissi. Birkaç dakika süren nöbet sırasında; ölüm korkusuyla karışık bir iç sıkıntısı, ter solgunluk, konuşamama, ağrının sol kola yayılması semptomları görülür. Ölümcül değil, genelde kroniktir.

Yazan: Çağıl Tekten
Yöneten: Emre Tandoğan
Kostüm: Elif Arman
Işık: Enrico Zeber
Asistan: Yunus Emre Can
Afiş Görseli: Naji Chalhoub
Oyuncular: Çağıl Tekten - Atakan Yılmaz

*Oyun tek perde, 1 saattir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT