Apartuman 2

Tarihler: 24 Şubat 2012 Cuma ~ 24 Şubat 2012 Cuma - Saat: 20:30

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi Küçük Salon

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yunus Emre kültür Merkezi Küçük Salon gişesi.

Adres: Ataköy 9. Kısım Atrium yanı Ataköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 661 38 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2012 ~ Şub 24, 2012

Gündemi yakından ilgilendiren son dönem bütün siyasi ve güncel konuları işleyen oyunda temel amaç hikâyeleri anlatmak, bunu yaparken de Türk ve dünya tiyatrosunun bütün unsurlarından yararlanarak bilinçli bir şekilde ortaya yepyeni bir tarz çıkarmak.

Oyun belli bir konsept üzerinde sürekli değişen skeçler halinde oynanmaktadır. Fakat bunları anlatılırken Türk insanın kıvrak mizah zekâsını son derece açığa çıkararak yapılmaktadır. Oyun içinde her kesimden insanın, hayatın her alanında gördüğünüz fakat irdelemediğiniz tiplerin hikâyeleri ön plana çıkmaktadır.

Uzun yıllardır özlemi çekilen ve bir türlü istediği başarıya tekrardan ulaşamayan Kabare tiyatrosu Apartuman oyunuyla yeniden gün yüzüne çıkıyor. Oyun yazarlığının ve bu tarz tiyatronun miladının dolduğunu düşünenler için izlenmesi gereken belki de tek oyun olarak görülmektedir.

Kısa sürede yerleşik tiyatrosunda yüzlerce seyirciyle buluşan ve çok güzel tepkiler alan oyun ikincisi çıtasını yükselterek seri halinde devam etmektedir. Çetin Etili’nin kabare tiyatrosundki bilinçli yorumuyla derdi olan bir tiyatro mantığı güden Tiyatro Arena bu çizgisini koruyarak hayatına devam ediyor.

"Oyunda ne bir tarih anlattıklarını ne de dünyayı kurtadık" diyen oyuncular "Sadece ayrı ayrı öyküleri bir oyunda anlattık bunu yaparken de seyirciye her zaman açık bir kapı bıraktık Apartumanımıza girmesi için" diyor. İnsanların birbirini kandırmasını, kadın erkek ilişkilerini, aile içi mutlulukları, öğrenci evlerini, sokakta var olan insanları abartısına kaçmadan ne bir eksik ne bir fazla üstüne bir şey koymadan olduğu gibi anlatan Apartuman Oyunu müzikleri dansları ve bol kahkahalı dakikaları ile seyircisiyle buluşmaya hazır.

Oyuncular: Arzu Çebi, Aydeniz Kurtuluş, Berkay Güneç, Burak Topaloğlu, Burcu Okutucu, Ceylan Akış, Murat Kaya, Şeyma Zeren, Pınar Kala, Pelin Abay

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT