Arcos Buenos Aires Tango Show

Tarihler: 30 Ocak 2010 Cumartesi ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi 30 Ocak 2010 - Saat: 20:0

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 22,00 TL , 2. Kategori: 17,00 TL

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli Istanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2010 ~ Oca 30, 2010

Yaylı çalgılardan (keman, viyola, çello, kontrbas ve konser arpı) oluşan oda müziği orkestrası, Arcos Buenos Aires Tango Show’un kurucusu, kemancı ve aranjör Walter Oscar Tejeda Carranza’dır. Carranza profesyonel müzisyen olarak kariyerinin başlangıcından beri, Alberto Castillo, Donato Rasiatti, Jose Basso, Atilio Stamponi National Tango Orchestra, Sexteto Menor, Alberto Digoraro, Princes of Tango gibi tango orkestralarında solo kemancı olarak sahneye çıkmıştır. El Viejo Almacen, Casa Rosada, Taconeando, Castelovechio, Casa de Carlos Gardel, Michelangelo gibi en itibarlı tango sahnelerinde, Alberto "Polaco" Goyeneche, Nestor Fabián, María Gracia gibi ünlü şarkıcılar ve ünlü dansçılar Juan Carlos Copes ve Maria Nieves, Los Dinzel, Gloria y Eduardo ile çalmıştır. Diğer taraftan, R.C.A Victor, Sony, National Argentine Radio şirketleri için pek çok albüm yapmıştır.

Carranza, benzersiz tarzdaki orkestra, Arcos de Buenos Aires Tango Show’u yaratarak Arjantin Cumhuriyeti’nde birçok kez turneye çıkmış, Arjantin tangosunun özünü, Rio de la Plata’nın renkleri ve kokularıyla klasik seviyelere çıkarmıştır. Topluluk, Arjantin televizyonunda 9 Channel, ATC, 11 and 13 Channel kanallarında tanıtılmış ve R.N.A. Argentina ile kayıtlar yapmıştır, Uruguay, Arjantin, Brezilya, Çin ve Venezuela’yı kapsayan turnelere çıkmıştır.

Orkestra, son dönemde İspanya’da yaşamakta ve Fransa, İsviçre, Almanya, İtalya (Teatro Comunale di Bologna) ve İspanya’da Cataluña (Lerida, Enrique Granados Tiyatrosu ), Castilla y León (Burgos Merkez Tiyatrosu), Málaga (Alameda Tiyatrosu), Costa del Sol (Benalmadena Tiyatrosu, Marbella Merkez Tiyatrosu), Cádiz bölgelerinde (Jose Maria Peman Tiyatrosu) sahne almaktadır. Ayrıca, Uluslararası “Oldenburg Promenade” Festivali (Almanya), Cemal Reşit Rey Konser Salonu (İstanbul- Türkiye) ve “Inessa Galante” Uluslararası Müzik Festivali (Letonya) gibi önemli uluslararası sahne ve festivallerin bazılarında konserler vermiştir.

Arcos Buenos Aires, tüm gösterilerinde, halk ve eleştirmenler tarafından beğenilmiş ve başarıya ulaşmıştır. Arcos Buenos Aires Tango Show, günümüzde Arjantin Tangosu ve Halk Müziğini konserlere taşıyan benzersiz bir yaylı çalgılar oda orkestrası olup, geleneksel ve klasik Tangonun üzerine çıkarak, Arjantin müziğini özel oda gruplarında en yüksek seviyeye çekmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT