ARİDU - Galaktik DJ

ARİDU - Galaktik DJ

Tarihler: 27 Kasım 2022 Pazar ~ 27 Kasım 2022 Pazar 15:00

Yer: Mecidiyeköy Büyük Sahne

Ücret: 85 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr

Adres: Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi, A Blok No:74A/15 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2022 ~ Kas 27, 2022

Yıllar önce insanların uzaya gönderdikleri Voyager2 Altın Plağı, gezegenlerarası turneye çıkan DJ Aridu’nun eline geçmiştir. Fakat Aridu sakarlığından bu plağı kırmıştır. Özür dilemek ve yenisini almak için Dünyaya gelen Aridu’nun gemisinin içinden beklenmedik bir yolcu, arızalı bir robot olan Jüpiter'li Teramix çıkar. Hem Aridu’nun hem Teramix’in yardımına dünyadaki müziğin ruhu Melizma yetişir. Fakat Melizma’nın da bu ikiliye ihtiyacı vardır.

Farklılıkları, yaratıcılıkla sorun çözmeyi, sözsüz iletişimi ve arkadaşlığı elen alan oyun, çocuklar için tasarlanmış yenilikçi bir performans. İnteraktif tarafları ile seyirciyi hikayenin bir parçası haline getiren oyun; beden müziği, sihir, çağdaş dans, sirk ve soundpainting gibi performans sanatlarının bir bileşimi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT