Arkadaşım Kadın Oldu

Tarihler: 21 Mayıs 2013 Salı ~ 21 Mayıs 2013 Salı 21:00

Yer: Metin Zakoğlu Cafe Theatre

Ücret: 4. Kategori - 90.00 TL Yemekli 5. Kategori - 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve Metin Zakoğlu Ev Tiyatrosu gişe.

Adres: Bağdat Caddesi, Suadiye Çatal Çeşme Mevkii No 476/B Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32 - 0538 763 1616

Web: http://http://www.metinzakoglucafetheatre.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2013 ~ May 21, 2013

Ramazan eğlencesi Metin Zakoğlu Cafe Theatre’da.

Haftanın 7 günü birbirinden farklı 7 oyunla Ramazan ayınızı direkler arası tadında ama bugüne dair modern oyunlar ve stand-up gösterileri ile renklendirecek olan Metin Zakoğlu Cafe Theatre, yemeğin sanatla buluştuğu tek adres olarak sizleri iftarınızı bu özel mekanda açmaya davet ediyor.

Zengin iftar menüsü ve Metin Zakoğlu gösterileri sadece 60 TL.

Sınırlı sayıda kalan yerler için lütfen biletinizi hemen alınız. Mekan sadece 50 kişiliktir.

Önemli Not; Mekan, 1. sınıf bir restoran olup rahat koltuklarda ve yemeğinizi yiyebileceğiniz masalardan oluşmaktadır. Mekânın en büyük özelliği, Türkiye’nin ilk ve tek Kafe Tiyatro projesi olmasıdır. Tüm oturma gruplarının ve masaların sahneye dönük olduğu Cafe Theatre’da her alan gösterileri rahatlıkla izleme imkanı sunmaktadır. Dileyen misafirler, yemeksiz bilet alarak sadece gösterileri izlemeye de gidebilirler.

www.metinzakoglucafetheatre.com

Metin Zakoğlu'nun yazıp yönettiği bu beş kişilik komedide, gerçek bir kafenin ortasına kurulan ufacık bir sahnenin içinde beş kişinin yarattığı mucizeye tanık olacaksınız. Başka hiçbir tiyatronun cesaret bile edemediği alternatif yolları sizlere sunması ile tanınan Metin Zakoğlu, şimdi de ufacık bir odaya sığdırdığı bu kahkaha dolu beş kişilik vodville sizleri şaşırtmaya devam edecek.

İddia ediyoruz, son zamanlarda bu kadar komik kadro ve bu kadar eğlenceli bir oyun izlemediğinizin farkına varacaksınız. İnteraktif tiyatronun en iyi örneklerinden birisi olan bu oyun 8 yıldır kapalı gişe oynamaya devam ediyor ve bu oyunda da seyirci ve oyuncu birbirine karışıyor. Metin Zakoğlu ve Tuncay Bayezıt'ın başrollerini paylaştıkları oyunda, Melis Aksoy, İlkim Dağlı ve Okan Yücetürk, Zakoğlu ve Bayezıt'a eşlik ediyor. Dalgınlıkla gecenin bir yarısında yanlış eve giden bir kadın, kapı komşusuna sığınmak zorunda kalan bir diğer kadın ile ev sahibi olan iki erkeğin ilginç ilişkilerine tanık olacaksınız. Bir anda evin basılmasıyla ortaya çıkan gizli bir gerçeğin yüzünden mecburen kadın olmak zorunda kalan bir erkeğin yaşadıkları ve oyun içinde oyun oynamak zorunda kalan karakterlerin düştüğü zor durumlar karşısında kahkahalara boğulacaksınız. Komediye bir de Zakoğlu'nun olağanüstü yorumu ile izleyenler de oyuna dahil olunca kahkahanın dozu artacak ve her yerde bu oyun konuşulacak.

Sadece 50 şanslı izleyicinin yer bulabildiği Cafe Theatre da yerlerimizin sınırlı olduğunu hatırlatır ,elinizde bir kadeh şarabınız, çayınız, kahveniz ile hatta yemeğinizi bile yerken oyunlarımızı izleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Türkiye'nin ilk kafe tiyatrosu sizleri bekliyor. Bağdat Caddesi'nin en avangart kafesinin sahnesinde oyun izlemek bir ayrıcalıktır... Bu ayrıcalığa sahip olun, kaçırmayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT