Aşk'a 103 Adım

Tarihler: 04 Ocak 2014 Cumartesi ~ 04 Ocak 2014 Cumartesi 04 Ocak Saat: 20:30

Yer: Profilo Kültür Merkezi Kücük Salon

Ücret: Tam 56.50 TL, ÖĞrenci 46.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Profilo Kültür Merkezi gişe

Adres: Cemal Sahir Cad. No: 33 Profilo Alışveriş Merkezi Zemin A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Faks: 0212 216 44 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2014 ~ Oca 4, 2014

Özge Özberk ve  Bülent Seyran'la sıcak bir aşk öyküsü...

Yirmi bir yıldır dünya tiyatrosunun en önemli yapıtlarını, Türk tiyatrosunun en değerli oyuncularıyla buluşturan Tiyatrokare,9 Aralık’ta sımsıcak aile komedisini, “Aşk’a 103 Adım” oyununu seyircisiyle buluşturuyor.

Tiyatrokare izleyicilerinin “Müziksiz Evin Konukları“ ile tanıdığı ve Amerikan tiyatrosunun en önemli oyun yazarlarından Neil Simon’ın yazdığı “Parkta Çıplak Ayak” adıyla Broadway’de büyük başarı sağladıktan sonra Jane Fonda / Robert Redford ikilisinin oynadığı  bir Hollywood klasiği haline gelmişti. Oyunun yeni versiyonundaki roller, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen yüzleri Özge Özberk, Bülent Seyran, Umran Ertok, Koray Kurt  ve Suna Keskin paylaşıyor. Bu aile komedisini sahneye koyan ve uyarlayan isim ise Nedim Saban.

Cihangir semtinde  geçen bu sıcak, romantik aile komedisi izleyenlerin kaplerini ısıtacak. Oyun 9 Aralık’tan itibaren, her Pazar 15.30 ve 19.00 Profilo Kültür Merkezi’nde sunulacak.

Oyunun konusu:

“Aşka 103 Adım” yeni evli bir çiftin, Cihangir semtinde bir çatı katındaki küçücük evlerinde daha ilk haftadan zedelenen evliliğine ayna tutuyor. Romantizmi bozan faktörler arasında sadece aşırı titiz bir damat, özgürlüğünü yaşamak isteyen bir gelin değil, çok renkli bir komşu ve her derde deva bir kayınvalide de var. Büyük bir aşkla evlenen bir sanatçı kız ve avukatın, daha ilk haftadan uçuruma sürüklenen evliliğini Cihangir’deki tek göz oda, iyi niyetiyle sürekli boy gösteren bir kayınvalide, soğuk kış gününe rağmen çatıdan sızan rüzgar ve kendi evine giremediği için aşkın ortasından geçen bir komşu, ekonomik sıkıntılar ve kültürel çatışmalarla içinden çıkılmaz hale gelen ilişkisine hem doyasıya gülecek, hem de o eve gidip düzeltebilmek için koltuğunuzdan kalkmak isteyeceksiniz.  

Evlilik aşkı öldürür mü sorusunun ele alındığı bu kahkaha tufanı, hem kalpleri ısıtıyor, hem de her şeye rağmen aşka inanan insanlara umut aşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT