Aşk Olsun Sana Çocuk

Tarihler: 09 Nisan 2014 Çarşamba ~ 09 Nisan 2014 Çarşamba 20:30

Yer: Ortaköy Afife Jale Sahnesi

Ücret: 34 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Dereboyu Cad. Dere Çıkmazı Sok. No: 1 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 260 02 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2014 ~ Nis 9, 2014

1968 senesinde ülkede yaşanan sorunların konu edildiği Aşk Olsun Sana Çocuk oyunu, 9 Nisan'da Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde...

"68'li ülke olaylarına, halkına duyarlı iyi çocukların hikayesidir anlatılan. Elbette Deniz, elbette Hüseyin, elbette Yusuf... Kadir'i, Alp'i, Hacı tonağı, Endi Mustafa'yı, Semih ,Mahir'i, Sinan'ı, İrfan'ı ve tüm devrimcileri atlamadan anımsatmak ve belgesel bir oyun sunmak. Destan aslında belli. Yaşanılanlar somut. Bunları kurguluyoruz. Fakat gerçekte yaşanmış ve kitaplara yansımamış o kadar çok anı var ki... İnsan kokan bunları araştırıyoruz. İnsani ve yaşanmış öykülerle belgelere dayalı geçmişi hatırlatmak derdindeyiz. Tam bağımsızlık mücadelesi için yaşamlarını hiçe sayan devrimci ruhla dik duruş sergileyenlerin bugün cebini dolduran vatan hainlerine gönderme yapmaktır derdimiz. Tam bağımsızlık mücadelesi için tek bir adam öldürmeden, idama gidenlerin, idama giderken bile ülke sorunlarını kendi sorunları sayan yiğitlerin haykırışı olacak sahnede.

Aşk Olsun Sana Çocuk izleyende belki pişmanlık, belki haykırış, belki burukluk yaratacak ama ne olacaksa izleyicide. Bizim derdimiz bellek, bizim derdimiz geçmiş, bizim derdimiz ülkesi için mücadele edenler, İstanbul Boğaz Köprüsü projelendirilirken, Hakkari Zap suyuna köprü yapan beyinleri hatırlamak."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT