Avare Müzikali

Tarihler: 20 Aralık 2018 Perşembe ~ 20 Aralık 2018 Perşembe 21 Aralık 2018 20:30

Yer: Sanataşehir

Ücret: - Tam : 67.50 TL - Öğrenci : 47.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2018 ~ Ara 20, 2018
Avare Müzikali, yeni sezonda Sanataşehir sahnesinde...

1951 yapımı olan Avare filmi herkes tarafından bilinen kült bir Hint filmidir. Bu filmden yola çıkarak görkemli bir müzikale imza attık.

''İyilerin çocuğu iyi, kötülerin çocuğu kötü olur'' ön yargısına sahip bir Hakim Rajad Mukul. Bu ön yargısıyla suçsuz yere idam cezası verip mahkum ettiği genç bir adam Khan Adharma. Khan Adharma ettiği intikam yeminini tutmak için hapishaneden kaçar ve Hakim'in evini basarak karısını kaçırır. Kaçırılan karısının bir ay sonra hamile olarak eve dönmesi hakimin içinde bir şüphenin büyümesine sebep olur. Bu şüpheyle daha fazla yaşayamayacağına karar veren hakim Rajad Mukul karısını evden kovar. Kocası tarafından sokağa atılan çaresiz kadını sefalet dolu zorlu bir hayat beklemektedir. Bu sefalete doğan Raj'ı yaşadıkları suça itmiştir. Raj bir avare olmuştur. Kötü bir çocukluk geçirip avare olan Raj'ı geçmişiyle ilgili mutlu eden tek şey çocukluk arkadaşı Rita'nın hatırasıdır. Genç bir avukat olan Rita ve Raj'ın yolları yıllar sonra yeniden kesişir. Khan intikamını alırken, Hakim Rajad Mukul'un da ön yargılarıyla yüzleşme zamanı gelmiştir.

Yönetmen: Taner TUNÇAY

- Belirtilen saat ektinlik başlama saatidir.- Pdf bilet satın alan müşterilerimizi biletlerinin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT