Batida, Bu+

Batida, Bu+

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Mayıs 2018 Salı 19:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Kennedy Lodge

Ücret: Tam: 30.00 TL, Öğrenci: 15.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ May 29, 2018

Boğaziçi Üniversitesi BU+ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Boğaziçi’nde Performans’ın konuğu 29 Mayıs’ta Danimarka’nın önde gelen müzikal tiyatrolarından ‘Batida’ topluluğunun ‘’Ouverture’’ gösterisi olacak.

Boğaziçi Üniversitesi BU+ performans gösterileri Batida grubunun Ouverture adlı gösterisiyle Mayıs ayında sanatseverlerle buluşuyor. Sıra dışı bir orkestra hakkında bir oyun olmasının yanında, aynı zamanda hayata dair mizahi ve şiirsel bir gösteri olarak tarif edilen Ouverture, bir orkestranın üyeleri arasında geçen yoğun mutluluğun ve derin kederin hikayesini anlatıyor. Kendine has üslubu ile sahnede müziği ve tiyatroyu bir araya getiren grup Batida, sahnede çalarak, söyleyerek, dans ederek ve oynayarak seyirciye hayatın içinden renkli bir hikaye anlatıyor.

İnteraktif tiyatro stiliyle kendine has bir üslup geliştiren Batida, farklı izleyici gruplarına yönelik geniş bir gösteri yelpazesine sahip. Kopenhag’daki eski bir fabrika binasını tiyatro sahnesine dönüştüren topluluk bugüne dek 45 ülkede turne yaptı.

20’den fazla ülkede sahnelenen Ouverture, İtalya’da Torino Tiyatro Festivali’nde ‘‘En İyi Oyuncu’’ ve ‘‘En İyi Yönetmen’’ ödüllerinin; Romanya’da Uluslararası Bükreş Tiyatro Festivali’nde ‘‘En İyi Oyuncu’’ ödülünü, Havana Tiyatro Festivali’nde ‘‘Küba Eleştirmenleri Özel Ödülü’’nün sahibi oldu. Batida, Ouverture oyunuyla 29 Mayıs Salı günü saat 19:00’da Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Kennedy Lodge’da izleyiciyle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT