Being Faust- Enter Mephisto

Being Faust- Enter Mephisto

Tarihler: 24 Kasım 2019 Pazar ~ 24 Kasım 2019 Pazar 24 Kasım 17:30 - 24 Kasım 20:00

Yer: %100 Studio

Ücret: 1. Kategori - 133.50 TL Öğrenci - 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2019 ~ Kas 24, 2019
23. İstanbul Tiyatro Festivali, izleyicilerini bu yıl hayata ters yüz bakmaya davet ediyor!

Yaklaşık 80’ sürer; ara yoktur. 

Türkçe ve İngilizce. 

+16 yaş için uygundur. 

BİLET ALMADAN ÖNCE OKUNMASI GEREKEN ÖNEMLİ NOTLAR
• Oyuna katılım için Android veya iOS tabanlı akıllı bir telefona sahip olmalısınız. Uygulama sizden kişisel verilerinizi kullanmayı ve e-posta adresinizi talep edecektir. 
• Oyuna katılmadan önce lütfen telefonunuzun şarjını kontrol ediniz; performansınızın kesintiye uğramaması için telefonunuzun şarjı %80’in üzerinde dolu; telefonunuzun internet bağlantısı ise 3G veya 4G olmalıdır. Katılımcılarımız, oyunda kaldıkları süre boyunca telefonlarındaki internet paketini (5 MB) kullanacaklar ve telefonlarına oyun için haricen bir internet paketi tanımlanmayacaktır. 
• Oyuna katılabilmek için oyun günü etkinlik mekânına gelmeden önce mutlaka Google Play ya da AppStore’dan Enter Mephisto isimli uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. 
• Katılımcılarımız, kayıt işlemleri için etkinliğimizin başlama saatinden en geç yarım saat öncesinde mekânda bulunmalıdır. 
• Oyunda oturma düzeni yoktur; her katılımcı oyunu ayakta ve mekânın içinde dolaşarak oynayabilir. 

Tasarlayan: Goethe Institut & Nolgong
Johann Wolfgang von Goethe’nin Faust’undan uyarlanmıştır.
Uyarlayan: Benjamin von Blomberg
Oyunu Yöneten: Peter Lee
Oynayan: Yiğit Özşener (Mr. M.)

"Dünya edebiyatının en büyük yazarlarının başında şüphesiz ki Goethe gelir. Yazımı uzun yıllara yayılan Faust ise onun yaşamı boyunca geçirdiği değişimi yansıtır. Mutlak olana inanan Faust, bir gün… Bir dakika! Metnin bu klasik akışını burada kesebilir miyiz? Aslında Being Faust – Enter Mephisto’da tüm bunları ne düşünmek ne de bilmek zorundayız. Bu “büyük bir oyun” ve sadece Goethe’nin Faust’unu temel alıyor: İnsan aklının arzuları için çelinme ihtimali, bu ihtimale yönelişteki her bir seçim ve bu seçimlerin doğurduğu sayısız ihtimal… Kaybedilen değerler, yitirilen prensipler, neyi ne için yaptığımızdan ziyade amaca ulaşmadaki yolumuz belki şu ana kadar yanıtlayamadığımız soruların yanıtı olur. Peki, bunu nasıl yapacağız? Being Faust – Enter Mephisto, çeşitli sanal ve fiziksel oyun biçimlerini kullanarak akıllı telefonlarla giriş yapılıp, oynanabilen bir oyun. Oyuncu bizleriz, her birimiz birer Faust…

Oyuna giriş yaptığınız andan itibaren ruhunuz akıl çelene yani Mephistoteles’e satılıyor ve içinde artık birer Faust olarak bulunduğunuz değerler dünyasında o büyük pazarlık başlıyor."

GENEL SATIŞBiletler, 14 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren satışta.ÖNCELİKLİ SATIŞSiyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri 9 Eylül Pazartesi, Kırmızı, Turuncu ve Sarı Lale Kart üyeleri ise 11 Eylül Çarşamba tarihlerinde saat 10:30 itibariyle satın alabilirler.Bilgi için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari - Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT