Beklerken

Tarihler: 28 Mayıs 2009 Perşembe ~ 28 Mayıs 2009 Perşembe 28 Mayıs Perşembe Saat 21:30 - Saat: 20:30

Yer: Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Nereden Alınır: www.tiyatrooyunevi.com

Adres: Bahariye Cad. Ali Suavi Sok. No: 7 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 414 22 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2009 ~ May 28, 2009

“Deniz aşırı yollardan gelen “sınır tanımayan göçebeler” uygar bir kıtanın ortasında bulurlar kendilerini. Her birinin ardında bıraktığı bir yer ve varmayı istediği başka bir yer vardır. Bulundukları yerse bir yerden bir yere geçiş yaparken zorunlu olarak beklemek durumunda oldukları geçici bir mekândır. Nerede olduklarını tam anlamıyla bilmedikleri gibi ne kadar bekleyeceklerini de bilmezler. Ama beklemekten başka yapacak bir şeyleri yoktur. Yersiz-yurtsuz bu doğu insanları mutlu ve özgür olacakları topraklara ve uygarlıklara kavuşmak, orada kabul görmek isterler. Hiç bir yere ait olmayan ve hep “öteki” olduklarının ayrıcalığını yaşayan grup, beklerken, şarkı söylemek, dans etmek, rolden role girebilecek yetenekte olduklarını temsil ederek kabul görmek isterler.”

Yaz demek, kapalı mekanları terk etme vaktidir. Kışın ardından açık havada, yeşil bir bahçede oturmanın keyfini çıkarmak demektir. Hele bir de tiyatro severseniz; açık hava keyfinizi daha da artıracak bir öneride bulunmak isteriz. Oyunlarını farklı yerlerde ve her insana ulaştırmayı hedefleyen Tiyatro Oyunevi, sizi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin bahçesine davet ediyor.

“Beklerken”, 28 Mayıs Perşembe günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi bahçesi’nde sahnelenecek. Yönetmenliğini Mahir Günşiray’ın, Sahne Tasarımını Claude Leon’un yaptığı oyunda; Ayça Damgacı, Bedir Bedir, Zekeriya Karakaş, keman ve akordeonu ile Özge Metin ve müzik yönetmenliğinin yanısıra, tambura, cura ve ud ile Olcayto Art yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT