Berlin Zamanı

Tarihler: 15 Mayıs 2018 Salı ~ 15 Mayıs 2018 Salı 16 Mayıs 2018 21:00

Yer: DasDas

Ücret: 1. Kategori - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2018 ~ May 15, 2018
16 Mayıs Çarşamba günkü Berlin Zamanı adlı oyunumuz Anadolu Efes Mavi Sahne kapsamında sahnelenecek ve sadece üniversite öğrencilerine bilet satışı yapılacaktır.

Anadolu Efes Mavi Sahne perdelerini gençler için açıyor, gençler her Çarşamba kültür-sanat için DasDas’ta Anadolu Efes Mavi Sahne’de buluşuyor.

"Ben yapabilir miyim? Burada olur mu? Egzotik değilim, lezbiyen değilim. Kendimden yeni bir şey çıkarabildim mi? Heteroseksüel, uslu, Avrupalı gibi bir Türk. Gibi! Burada ne işe yarıyorum?" Bugünlerde yolunu arayan üç Türkiyeli gencin hikayesi.

Berlin’de cezbeden partiler, tiyatrolar, farklı kültürlerden sanatçılar, barlar.. İstanbul’da bir Türkiye’ye veda partisi, geceleri tekinsiz yollar, Maçka Parkı, Moda’da bir evin arka bahçesi... Bugünün ikliminde günümüzün insanları, dili, arayışları sahnede.Türkiye’den son dönemde Berlin’e gerçekleşen yeni jenerasyon göçe odaklanan oyun; Berlin ve İstanbul sokaklarında üç gencin izini sürüyor. Onları İstanbul’dan uzaklaştıran atmosfer ile Berlin sokaklarındaki yolculuklarını iç içe anlatıyor.

Ceren Ercan'ın yazdığı Türkiye üçlemesinin (Seni Seviyorum Türkiye, Berlin Zamanı, Tahran Rüyası) ikinci oyunu olan "Berlin Zamanı" Alman yönetmen Frank Heuel tarafından hem İstanbul'da hem de Bonn'da eş zamanlı olarak sahneleniyor.

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 13 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.- Sadece Öğrenciler katılabilmektedir.- Öğrenci biletleri Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Yerler NUMARASIZ OTURMALI düzende gerçekleşecektir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT