Beyoğlu`nda Çarpışmalar

Tarihler: 25 Aralık 2011 Pazar ~ 25 Aralık 2011 Pazar 2 Aralık Saat: 20:00 / 25 Aralık Saat: 18:30 - Saat: 20:0

Yer: Tiyatro Pera Eren Uluergüven Sahnesi

Ücret: Tam 28.50 TL, Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro Pera Eren Uluergüven Sahnesi gişesi.

Adres: Sıraselviler Cad. No:70 Taksim Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 44 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2011 ~ Ara 25, 2011

Dramaturgisini Şafak Eruyar’ın, dekor-kostümünü Nilüfer Moayeri’nin, ışığı Yüksel Aymaz’ın, yönetmen yardımcılığını Zeynep Özden’in yaptığı oyunda görev alan sanatçılar: Nesrin Kazankaya, Mehmet Aslan, Zeynep Özden, Linda Çandır, İlker Yiğen, Bahar Karoğlu.

Oyun, günümüz Beyoğlu’nun çeşitli mekanlarında kazaen karşılaşan insanların, birbirlerinin yaşamlarını etkilemeleri ve yeni başlangıçlara evrilmelerini konu alır. Uzun zamandır birlikte yaşayan, ünlü roman yazarı Kutay ve edebiyat akademisyeni Berna, sevda ilişkilerinin sonuna gelmiş, evlerini ayırmak üzeredirler. Berna’nın bir dönem öğrencisi olmuş uyuşturucu bağımlısı Rengin; Beyoğlu’nun arka sokaklarında bir pavyonda sıradan bir şarkıcı olarak çalışan Sevda ve bodyguard sevgilisi Kenan; üniversite kazanıp Güneydoğu’dan yeni gelen Kürt kızı Dilan, İstanbul’da yaşamaya ve yaşama tutunmaya çalışan diğer figürlerdir. Beyoğlu bu insanları beklenmedik, tuhaf rastlantılarla, “kazaen” bir araya getirir.

Kazaen çarpışan bu insanların umutları, özlemleri, mutsuzlukları, öfkeleri, yarınsızlıkları, Beyoğlu’nun mekanlarında dile gelir. Kafeden müzikhole, karakoldan hastaneye uzanan karşılaşmaların mekanı Beyoğlu’nun ışıltılı ve eğlenceli görüntüsünün ardında, yozlaşmış, çürümüş, sahte bir dünyanın hüzünlü gerçekliği gözler önüne serilir. Komedi ve hüznün iç içe geçtiği oyunda, Beyoğlu da bir oyun kişisi gibi yerini alır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT