Bilgisarayı.com

Tarihler: 29 Kasım 2009 Pazar ~ 29 Kasım 2009 Pazar 07/29-Kasım-2009 Saat:13:00 - Saat: 13:0

Yer: Bahçelievler Kültür Merkezi

Ücret: 16,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Bahçelievler Kültür Merkezi gişe

Adres: Adnan Kahveci Bulvarı No:111 Yayla - Bahçelievler Bahçelievler İstanbul

Telefon: (0212) 441 36 81 - 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2009 ~ Kas 29, 2009

Maviş ve arkadaşları ormanda yaşayan kelebeklerdir. Maviş, kalıplaşmış düşünce ve inançlara sahip kelebekler arasında öğrenmeyi seven, sürekli araştıran ve yeni bilgiler edinmeye çalışan bir kelebektir. Maviş kelebek avcılarından ve kuşlardan nasıl korunabileceği konusunda sürekli araştırma yapar. Yeni bilgilere ulaştıkça insanlardan ve diğer canlılardan nasıl korunabileceği konusunda yöntemler bulur.

Öğrendiği bilgileri arkadaşları ile paylaşan Maviş’e arkadaşları bu bilgileri nereden öğrendiğini sorarlar. Maviş onlara bilgisayarı gösterir ve anlatır. Maviş sahip oldukları düşüncelerin tam tersini söylemektedir ve bu onları korkutur. Bunun üzerine Maviş’in babasına bilgisayarı ve söylediklerini anlatırlar.

Babası söylediklerini ispatlaması için Maviş’e bir şans verir. Bu arada arkadaşları Maviş’in bilgisayarını karıştırırken bazı oyunlar bulurlar. Bunu Maviş’e söylerler, Maviş onlara iyi ile kötünün hep yan yana olduğunu ama iyiyi seçmeye kendilerinin karar vereceğini söyler ve kendisinin bilgisayarı oyunlar için değil dünyadaki yepyeni bilgilere ulaşmak için kullandığını açıklar. İkna olan arkadaşları Maviş’e söylediklerinin doğruluğunu kanıtlaması konusunda yardımcı olmaya karar verirler. Hep birlikte avcı için bir oyun hazırlayarak avcıdan bir daha kelebekleri avlamayacağı konusunda söz alırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT