Bir Aşk Hikayesi

Tarihler: 27 Mart 2010 Cumartesi ~ 27 Mart 2010 Cumartesi 27 Mart Saat: 20.30 - Saat: 20:30

Yer: Çevre Tiyatrosu

Ücret: Tam: 20 TL , İndirimli: 15 TL, Engelli: 5 TL

Nereden Alınır: www.duslerakademisi.org

Adres: Kocamustafapaşa Aksaray İstanbul

Telefon: 0212 585 59 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2010 ~ Mar 27, 2010

Düşler Akademisi Gösteri Topluluğu Perde Diyor!

Düşler Akademisi Drama öğrencilerinden oluşan Düşler Akademisi Gösteri Topluluğu, ilk oyununu Uluslararası Engelli Festivali olan Çılgın Sanat Festivali kapsamında 27 Mart`ta gerçekleştirecek.

Düşler Akademisi Gösteri Topluluğu, yaklaşık 6 aydır çalışmalarını sürdürdüğü Bir Aşk Hikayesi isimli oyunun ilk gösterimini 27 Mart`ta Semaver Kumpanya`nın sahnesinde (Çevre Tiyatrosu`nda)gerçekleştirecek. Düşler Mahallesi sakinlerinin iki gününü anlatan oyunun ilk gösteriminin Dünya Tiyatrolar gününe gelmiş olması ise, engelleri nedeni ile çeşitli sanat okullarına kabul edilmemiş oyuncuların oynadığı bir oyun için çok anlamlı.
Oyuncularının tümünün engelli olduğu Bir Aşk Hikayesi tiyatronun yanı sıra sahne sanatlarından dansı da bolca barındıran keyifli bir oyun.

Düşler Akademisi hakkında
Dezavantajlı gençlerin sosyal hayata katılımını ve meslek edinmelerini desteklemek için Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından ortaklaşa geliştirilen ve Türkiye Vodafone Vakfından sağlanan proje hibesiyle hayata geçirilen Düşler Akademisi, Beşiktaş Belediyesi tarafından tahsis edilen mekânlarda eğitimlerini gerçekleştirmektedir.
Engelli ve sosyal yönden dezavantajlı gençlere konusunda uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak kültür ve sanat eğitimlerinin verildiği uluslararası bir sosyal sorumluluk projesi olan Düşler Akademisi, ritim, dans, drama, film, fotoğraf, yaşam koçluğu ,Dj, enstrüman, resim, tasarım atölyelerinden oluşuyor. Düşler Akademisi hakkında ayrıntılı bilgi için www.duslerakademisi.org internet sitesi ziyaret edebilir, 0212 287 88 16 numaralı telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT