Bir Baba Hamlet

Bir Baba Hamlet

Tarihler: 29 Eylül 2022 Perşembe ~ 29 Eylül 2022 Perşembe 29 Eylül 2022 18:00

Yer: Antalya Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu

Ücret: VİP 275.00 ₺ - 1. Kategori 220.00 ₺ - 2. Kategori 198.00 ₺ - 3. Kategori 165.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Meltem, Beach Park No:18, 07030 Muratpaşa/Antalya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2022 ~ Eyl 29, 2022
Bir Baba Hamlet, Antalya Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nda... Kalaslarından dekor, heveslerinden oyun yapmak üzere yola çıkmış iki cüretkar oyuncu, kendilerine kurban olarak Shakespeare'in başyapıtı Hamlet'i seçmişlerdir. Can siperane bir cesaretle seyircinin önünde buna yeltenirler ama kısa sürede temsil can havline dönüşür. Biri, oyunculuk için istediği ortamı bulamadığı anlaşılan Shakespeare uzmanı gibi davranan yarım porsiyon aktör; diğeri de şarkı söyleme hevesiyle sürekli müzikallerden dem vuran bir şaşkın... Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir Hamlet düşlerlerken, ortaya çıkan kepazelik "Bir Baba Hamlet"e dönüşür. Sebastian Seidel'in komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten'in usta işi çevirisi ve Baba Sahne'nin babacan yorumuyla bu toprakların tiyatro geleneğine de göz kırpan "Bir Baba Hamlet", tiyatro yapma aşkının baş döndürücü güzelliği ile aptallaştırıcı büyüsüne ayna tutuyor. "Ha unutmadan, Çürümüş bir şeyler var Danimarka Krallığı'nda!" Bir Baba Hamlet Yazan: Sebastian Seidel Çeviren: Yücel Erten Yöneten: Emrah Eren Oyuncular: Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu Sahne ve Kostüm Tasarımı: Barış Dinçel Işık Tasarımı: Yakup Çartık Müzik: Can Şengün Hareket Düzeni: Işıl Zeynep Eskrim Koreografisi: Deniz Özmen Şarkı Sözleri: Faruk Üstün Afiş Tasarımı: Ethem Onur Bilgiç Yönetmen Yardımcısı: Işıl Zeynep Reji Asistanları: Beste Seyhan, Ali Haydar Çataltepe Prodüksiyon Asistanları: İdil Trabzonlu, Sabri Memi Tasarım Asistanları: Jasmine Tutku Teber, Tuğba Eskicioğlu Teknik Masa: Özgehan Özturan Sahne Amiri: Çağatay Tok Sahne Teknisyeni: Ömür Mutlu Sahne Terzisi: Seyhan Erdoğan 2 perde / 2 saat **Etkinlik Kuralları** -7 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üstü bilete tabidir. -Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. -Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır. -Etkinlik alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. -Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. -Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. -Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. -Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. -Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. -Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

Tüm Bilet Fiyatları:

VİP 275.00 ₺

1. Kategori 220.00 ₺

2. Kategori 198.00 ₺

3. Kategori 165.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT