Bir Don Kişot Macerası

Tarihler: 26 Ocak 2022 Çarşamba ~ 26 Ocak 2022 Çarşamba 26 Ocak 2022 13:00

Yer: Bahçelievler Kültür Merkezi

Ücret: - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahçelievler Merkez, Eski Londra Asf Cd No:111 Bahçelievler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2022 ~ Oca 26, 2022
Bir Don Kişot Macerası, Bahçelievler Kültür Merkezi'nde...

Doğayı ve insanları seven Kahraman Şövalye Don Kişot'un gönüllü olarak koruduğu,herkesin mutlu ve kardeşçeYaşadığı,Yeşil vadi adında masal gibi bir orman vardı.Yeşil vadi ormanın en güzel yanı herkesin kurallara uyduğu tertemiz bir orman olmasıydı. Fakat birden kötü kalpli poşet cadının ortaya çıkmasıyla  güzelim yeşil vadi de büyük bir  çevre kirliliği meydana gelmişti.

Don Kişot hariç ormanda olanherkes korkuyla  yaşamaya başlamıştı. Kahraman olarak gördükleri  Don Kişot'tan poşet cadıyı  yakalamasını istiyorlardı. Fakat Don Kişot daaslında cesur bir kahraman değil korkak bir şövalyeydi.Cadı'yı yakalamak isteyen bir diğer  kahramanımız Bekçi Şakir ile Don Kişotun’un yolları ormanda kesişir. Güçlerini birleştirip cadıya karşı yeni planlar hazırlarlar. Birlikte el ele vererek  zor da olsa poşet cadıyı yakalayıp  kirliliğin  sadece ormanı değil her yere yayılabilir bir şey olduğunu ve hayatımızda temizliğin ne kadar önemli  bir şey olduğunu anlatırlar.

Oyuncular
Ahmet Giray Yıldırım
Emre Gümüş
Bilge Bilge

Genel Sanat Yönetmeni: Kutay Şahin
Yazan-Yöneten: Ahmet Giray  Yıldırım
Dekor Tasarım : Muhammet Topraktepe
Kostüm Tasarım : Tuba Kızılkaya
Ses-Işık : Harun Özden – Emrah Sürücü
Fotoğraf-Video :Yusuf Baran
Afiş Tasarım : Açelya Güney 
Süre:40’

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- 3 yaş ve üzeri için uygundur. - Her yaş grubu bilete tabidir. - Aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden istenilecek negatif PCR test sonucu 18 yaş ve üzeri izleyiciler için geçerli olup 18 Yaş altı için sadece HES kodu sorgulaması yapılmaktadır.- Bu etkinlik pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT