Bir Garip Orhan Veli - Reha Özcan

Bir Garip Orhan Veli - Reha Özcan

Tarihler: 02 Temmuz 2021 Cuma ~ 02 Temmuz 2021 Cuma 02 Temmuz 2021 20:30

Yer: Cennet Bahçesi Burgazada

Ücret: Numarasız Oturma - 87.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Burgazadası, Gönüllü Cad. No:60 Adalar İstanbul

Telefon: (0216) 381 16 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2021 ~ Tem 2, 2021
Reha Özcan Kumpanyası'nın sahnelediği Bir Garip Orhan Veli, Burgazada Cennet Bahçesi Açıkhava Sahnesi'nde A Project Partner organizasyonu ile seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Orhan Veli hergün bir başka rengini görüyordu hayatın...bazen hırçın dalgalar...bazen güneşli yagmurlar..evi bazen sığınak bazen zindan...bir gariplik vardı bu işte...önündeki çukuru göremezdi çünkü aklı başka yerdeydi...

Bir Garip Orhan Veli’de yaşama sevincini, umudunu, tutkularını, İstanbul sevdasını kusursuz bir dille bize aktaran ölümsüz şair Orhan Veli’nin dizeleri usta yazar Murathan Mungan'ın kalemiyle, Reha Özcan’ın etkileyici oyunculuğu ve yönetmen Murat Sarı ve Ayşegül Hardeyn in modern yorumuyla sanatseverlerle yeniden buluşuyor. Bir Garip Orhan Veli oyununda teknolojinin ve müziğin harmanlandığı görüntülerle çarpıcı bir sahne dili kullanılıyor.

Bir Garip Orhan Veli - Reha Özcan Kumpanyası
Yazan: Murathan Mungan
Yöneten: Murat Sarı-Aysegul Hardern
Işık Tasarım: Ayşe Sedef Ayter
Müzik: Nejat Dimili, Cem İdiz
Animasyon: Reha Sakar

- Etkinlikler sınırlı sayıda kapasite ile gerçekleşecektir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı ebeveynleri ile etkinliğe katılabilirler.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmamaktadır.- Tüm ziyaretçiler için alan girişinde ateş ölçümü yapılacaktır.- Etkinlik alanına maskesiz giriş yasa gereği kesinlikle yasaktır.- Covid-19 önlemleri kapsamında etkinlik alanında yeme-içme faaliyeti dışında maskesiz dolaşmak yasaktır. - Alan içerisinde sosyal mesafe kuralına (1,5 metre mesafe) uymak gereklidir.- Covid-19 önlemlerine uymayan ziyaretçiler alana kabul edilmez veya giriş yapmışlarsa alan dışına çıkartılır. Bu durumda bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT