Bir Tutam Kaos Biraz Da Aşk

Bir Tutam Kaos Biraz Da Aşk

Tarihler: 23 Mayıs 2022 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2022 Pazartesi 20:30

Yer: Cevahir Sahne

Ücret: Tam 90.50 TL Öğrenci 70.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cevahir AVM Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2022 ~ May 23, 2022
REST Tiyatro, 2021-2022 sezonu yapımı olarak genç oyun yazarı Aziz Er’in “Bir Tutam Kaos, Biraz da Aşk” isimli oyununu sahneliyor.

REST Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Ertuğrul’un sahneye koyduğu oyunda Sibel Salihoğlu, Egemen Ulaş Önkal, Ethel Mulinas ve video performansıyla Olcay Kavuzlu rol alıyor.

Günümüzde ve dünyanın herhangi bir yerinde ama tam da savaşın ortasında bir evin bir odasında savaşı merak eden ve sırf kendi menfaatlerine yönelik anlamlandırmaya çalışan bir kadın… Savaşı mevcudiyetinin ve eyleminin tek mecrası olarak gören bir adam… Odanın dışında, bu iki insanın tanımlamaya çalıştıkları savaşla gayet barışık bir yaşam süren ve hatta onu kutsayan ev sahibesi… Toplumların alıştırıldığı, kanıksadığı ve gitgide tapmaya başladığı göz alıcı güçler…

Yazan: Aziz ER
Yöneten: Ragıp ERTUĞRUL
Dramaturg: mut Barış TAŞDEMİR
Özgün Müzik: Doğa BEKİROĞLU
Kostüm: Merih SÜALP
Video Kurgu: Onur DURU
Oynayanlar:  Sibel SALİHOĞLU, Egemen Ulaş ÖNKAL, Ethel MULİNAS
Video Performans: Olcay KAVUZLU

Bilet Fiyatları:

- Tam 90.50 TL Öğrenci 70.50 TL

Önemli Notlar:

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- 12 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 12 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT