Bir Yaz Gecesi Rüyası

Tarihler: 02 Kasım 2010 Salı ~ 02 Kasım 2010 Salı 2 Kasım Salı Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kozzy Alışveriş Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi

Adres: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi (Kozzy AVM) İstanbul Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2010 ~ Kas 2, 2010

Tiyatro Kedi, yaz boyunca Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü Bahçesi`nde sahnelediği William Shakespeare tarafından yazılan Bir Yaz Gecesi Rüyası müzikalini, yoğun ilgi görmesi sebebiyle kış sezonunda da devam ediyor. Kış sezonu kadrosunda: Tamer Karadağlı, İsmet Üstekin, Dilek Aba, Elif Çakman, Orçun Kaptan, Eda Gülten, Sertan Erkaçan, Zeynep Papuççuoğlu, Erez Ergin Köse, Hüseyin Gülhuy, Adem Yılmaz, Merve Çaloğlu, Fahri Öztezcan sahne alıyor.

Hakan Altıner ‘in yönettiği müzikalin şarkı sözleri ve uyarlaması İpek Kadılar Altıner’e, özgün besteleri Kağan Yavuz’a, koreografisi Atılgan Gümüş’e, kostüm tasarımı Türkan Kafadar’a; dekor tasarımı Tuba Unat’a, ışık tasarımı Mesut Sarı’ya ait. Müzikalin müzik direktörü ve orkestra şefi Önder Bali.

Bir Yaz Gecesi Rüyası`nda bir büyü sonucu ortaya çıkan yanlışlıkların sebep olduğu komik olaylar anlatılıyor. Karmaşık aşk ilişkileri, komedi, heyecan ve entrika, Shakespeare`in diğer oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da yerini alıyor. Kentten bir grup esnaf, gözden uzak bir yerde Atina Dükü’nün düğününde sahneleyecekleri oyunlarını prova etmek için ormana gelirler. Oyuncuların lideri olan ve bir cin tarafından büyülenerek zor duruma sokulan Dokumacı Mekik (Tamer Karadağlı) ormanda Orman Kraliçesi Titania ile (Zeynep Papuççuoğlu) karşılaşır. Periler Kralı Oberon, (İsmet Üstekin) karısı Orman Kraliçesi Titania’yı da bir öfke anında büyülemiştir. Büyünün etkisindeki Mekik ve Titania görürgörmez birbirlerine aşık olurlar. Yine aynı gece; Atina yakınlarındaki bir ormanda yollarını şaşıran dört sevgili (Orçun Kaptan, Elif Çakman, Eda Gülten, Sertan Erkaçan); Periler Kralı Oberon ile hizmetkârı Puck`ın (Dilek Aba) büyüsüne kapılırlar. Bir yazdönümü gecesinde geçen karmaşık ve komik olaylar dizisini anlatan “Bir Yaz Gecesi Rüyası”, dünya tiyatro edebiyatının en komik oyunlarından biridir.

Tiyatro Kedi tarafından müzikal olarak hazırlanan “Bir Yaz Gecesi Rüyası”nın genç ve dinamik kadrosunu; Erez Ergin Köse, Adem Yılmaz, Merve Çaloğlu, Fahri Öztezcan, Hüseyin Gülhuy, oluşturuyor. Müzikalde oyunculara, Önder Bali yönetimindeki Kedi Quartet eşlik ediyor.

Bir Yaz Gecesi Rüyası
Kış sezonunda da devam ediyor...

Oyuncu Kadrosu
Tamer Karadağlı, İsmet Üstekin, Dilek Aba, Elif Çakman, Orçun Kaptan, Eda Gülten, Sertan Erkaçan, Zeynep Papuççuoğlu, Erez Ergin Köse, Hüseyin Gülhuy, Adem Yılmaz, Merve Çaloğlu, Fahri Öztezcan
Önder Bali yönetiminde: KEDİ QUARTET

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT