Bırak İçeri Gireyim

Tarihler: 17 Nisan 2019 Çarşamba ~ 17 Nisan 2019 Çarşamba 17 Nisan 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 110.00 TL Öğrenci 99.00 TL 2. Kategori - Tam 80.00 TL Öğrenci 72.00 TL 2. Kategori - Tam 60.00 TL Öğrenci 54.00 TL Açılı Görüş

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2019 ~ Nis 17, 2019

Dehşet verici ve dokunaklı bir ilk aşk hikâyesi: "Bırak İçeri Gireyim / Let the Right One In”, 5 Şubat’ta Zorlu PSM’de perde açıyor!

Zorlu PSM prodüksiyonu ve DOT işbirliğiyle hayata geçen, Ajvide Lindqvist’in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı kült film “Let the Right One In”in sahne uyarlaması “Bırak İçeri Gireyim”, 5 Şubat’ta Zorlu PSM’de seyirci ile buluşuyor. İlk olarak Jack Thorne tarafından Londra’da Royal Court Theatre için sahneye uyarlanan, seyirci ve eleştirmenlerden yoğun ilgi gören oyun Murat Daltaban yönetmenliğinde sezon boyunca sahnelenecek.

“Bırak İçeri Gireyim”, öteki olmanın ağırlığını farklı biçimlerde taşıyan iki çocuk Oskar ve Elias’ın hikayesini konu alıyor. Oskar, zorbalıkla baş etmeye çalışan bir çocuk. Elias ise Oskar’ın yan dairesine taşınan gizemli, sonsuz bir yaşamın içine hapsolmuş, uzun yıllardır aynı yaşta yaşayan biri. Peş peşe yaşanan gizemli çocuk cinayetlerinin gölgesinde kalmış bir banliyö mahallesinde, dehşet verici ve dokunaklı bir ilk aşk hikâyesinin sunulduğu oyun Atakan Akarsu, Begüm Akkaya, Selçuk Borak, Baran Can Eraslan, Uygar Özçelik, Meriç Rakalar, Şirin Kılavuz Sevinç, Tan Temel, Umutcan Ütebay’ı aynı sahnede buluşturuyor.

Sahneye Uyarlayan: Jack Thorne 
Yöneten: Murat Daltaban
Çeviren: Melisa Kesmez  
Koreografi: Tan Temel
Müzik Tasarımı: Oğuz Kaplangı
Sanat Yönetimi ve Kostüm Tasarımı: Tomris Kuzu
Oblique Land Tasarımı: Alper Derinboğaz
İkinci Yönetmen: Doğu Yaşar Akal
Oyuncular
Atakan Akarsu, Begüm Akkaya, Selçuk Borak, Baran Can Eraslan, Uygar Özçelik, Meriç Rakalar, Şirin Kılavuz Sevinç, Tan Temel, Uğur Baran, Umutcan Ütebay
Piyano: Yelda Özkurşun
Keman ve Viyola: İdil Sezgin
Kontrbas: Oğuz Alp Erdoğmuş
Yönetmen Yardımcısı: Uğur Baran
Oblique Land Tasarımı Ekibi: Mimar Egemen Okaya, Salon Mimarlık
İllüstrasyon: Sadi Güran
Sfx Make-Up: Murat Polat
Sanat Yönetimi Yardımcısı: Selin Ölçen
Asistanlar: Umutcan Ütebay, Deniz Karabaş
Casting: Gülden Avşaroğlu

- 12 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti sınırlı sayıdadır ve Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Açılı görüş koltuklarında, sahne dekor hareketlerinde %20’ye varan görüş kaybı olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT