Brokers

Tarihler: 21 Aralık 2018 Cuma ~ 21 Aralık 2018 Cuma 21 Aralık 2018 20:30

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: *Sınırlı sayıda "1 Bilet Alana 1 Bilet Bedava" kampanyasını kaçırmayın! 1. Kategori - 78.50 TL 2. Kategori - 67.25 TL 3. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2018 ~ Ara 21, 2018
Sınırlı sayıda "1 Bilet Alana 1 Bilet Bedava" kampanyasını kaçırmayın!
Dünyaca Ünlü İspanyol Tiyatrosu Yllana'nın 2009 yılından beri 15 ülkede 1 milyonu aşkın izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren efsane oyunu BROKERS şimdi Mall Of İstanbul Moi sahnede izleyici ile buluşuyor.


Yapım: Performans İstanbul-Yllana Theatre (İspanya)
Oyun Adı: Brokers
Tür          : Fiziksel Komedi
Yönetmen: Joseph Michael O'Curneen
Y.Yardımcısı: İbrahim Emin Ege
Sahne Amiri: Merve Köse
Işık-Video Kumanda: Ferit Hantal
Ses-Efekt: İbrahim Emin Ege
Dekor ve Işık Tasarımı: Yllana
Süre: 90 dakika (Tek perde)

Oyuncular:
Okan Patırer
Hakan Güneri
Ümit Bülent Dinçer
Aykut İspir

Yllana Theatre ve Performans İstanbul ortaklığında hazırlanan komedi oyunu Brokers ile ülkemizdeki komedi ve Tiyatro anlayışına yeni bir soluk getirmeyi hedefledik. Yaklaşık On yıldır Dünya turnesi yapan ve yüz binlerce izleyiciye ulaşan oyunu yeniden yorumlandık. Yaklaşık üç yıllık bir projelendirme dönemi sonrasında izleyicilerle buluşmaya hazırız. Oyun tarz olarak ‘’Fiziksel Komedi’’ olarak adlandırılıyor. Joseph Michael O’Curneen tarafından sahnelenen oyun ile Ekim ayında Premier yapmayı hedefliyoruz.

Lüks, şöhret, statü ve güç peşindeki 4 Broker'ın birbirinden komik maceralarını hiç konuşma olmadan yalnızca ses, efekt, müzik ve mimle anlatan oyun, size 1 saat 30 dakika boyunca yüzünüzden hiç eksilmeyecek bir kahkaha vaat ediyor. Oyun hiç söz kullanmadan, konuşma olmadan başlıyor ve bitiyor, bunun gereği olarak yüksek bir performans ve oyunculuk sergileniyor. Sekiz bölümden oluşan oyunda hedef her otuz saniyede bir izleyiciyi güldürmek. Bunu yaparken de temel anlatısını, eleştirisini izleyici ile paylaşmak. Para ile herşeyin yapılabildiği bir Dünya’da dört Broker’in kendileri ve çevresi ile kurduğu ilişki, para uğruna düştükleri komik durumlar, bazen görgü kurallarını unutmaya kadar giden davranışları ekseninde genel bir modern Dünya eleştirisi yapılmaktadır. İzleyicileri Dünyanın pek çok sahnesinde Tiyatroya çeken oyunun Türk izleyicileri ile buluşmasının çok etkili ve başarılı olacağı inancındayız. Oyun yapısı gereği oyuncuların izleyici ile yakın ilişki halinde olmasını gerektirmektedir. Pek çok sahnede izleyicilerle birebir ilişki kurulacaktır. Oyun yapısı bakımından ses, efekt, görsel, pantomim, dans ve müzik gibi tamamlayıcı etkenleri asli unsur olarak kullanmaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT