“Bunkaza Tiyatro Topluluğu - Tekerettsu No Pa - Gösterisi” 15 Mayıs’ta İstanbul’da Başlıyor!

Tarihler: 15 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 24 Mayıs 2010 Pazartesi - Saat: 15:0

Yer: Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Maya Akatlar Sitesi, İstanbul Akatlar İstanbul

Telefon: 0212 351 2456‎

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2010 ~ May 24, 2010

“2010 Türkiye’de Japonya Yılı” kapsamında düzenlenen “Bunkaza Tiyatro Topluluğu -Tekerettsu No Pa- Gösterisi” 15-24 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir ve İzmir’de izleyicileriyle buluşacak…

Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen “Bunkaza Tiyatro Topluluğu -Tekerettsu No Pa- Gösterisi”;
• 15 Mayıs saat 19:00’da ve 16 Mayıs saat 15:00’te İstanbul Akatlar Mustafa Kemal Merkezi Atilla İlhan Salonu’nda,
• 19 Mayıs saat 15:00’te ve 20 Mayıs saat 20:00’da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda,
• 23 Mayıs saat 16:00’da ve 24 Mayıs saat 20:00’da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda izleyicileriyle buluşacak.

Japonya Kültür İşleri Müsteşarlığı Uluslararası Sanat Değişim Destek Programı’nın katkılarıyla 2008 yılında düzenlenen oyun kapsamında, Japonya ve Türkiye kültürel ilişkilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Hikayesini Meiji Dönemi başlarındaki Tokyo ve Otaru şehirlerinden alan oyunla, izleyiciler, tarihte yaşamış insanların enerjisinin öne çıktığı bir eğlence dönemi tiyatrosunu keşfetme imkanı buluyorlar.

“Bunkaza Tiyatro Topluluğu -Tekerettsu No Pa- Gösterisi”nde, 1881 Meiji Dönemi’nde tüccar ve denizcilerle dolup taşan Otaru şehrinde geçen bir hikaye anlatılıyor. Katılımın ücretsiz olacağı tiyatro gösterisiyle, izleyiciler, “Kishiya” isimli dükkanda görev yapan farklı yaşlardaki yardımsever balıkçı, arzuhalci ve kırtasiyeci üç kadının hikayesini izleyecekler.

"2010 Türkiye’de Japonya Yılı" kapsamında, yıl boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi www.japonya2010.org adresinden öğrenilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT