Cam

Tarihler: 18 Şubat 2013 Pazartesi ~ 18 Şubat 2013 Pazartesi 20:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: Tam 56.00 TL-Ögrenci 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2013 ~ Şub 18, 2013

Bu Oyun Kadına Dair Çok Şey Sorgulatacak!

Levent Kazak’ın yazdığı, Laçin Ceylan’ın yönetmenliğini üstlendiği, başarılı oyuncular Yeşim Koçak, Mete Horozoğlu, Esra Ruşan, Bülent Alkış ve Selen Uçer’in rol aldığı tiyatro oyunu “Cam” kadının sosyal konumuna özellikle dikkat çekerek kadına dair birçok şeyi sorgulatacak.

Alışılmadık kurgusuyla tiyatro severlere şaşırtıcı bir deneyim sunan “Cam”; kocasından boşanmak üzere olan bir resim öğretmeninin atölyesinde geçiyor. ‘Kadın’ın sosyal konumu, insan ilişkileri ve hayatın sürprizleri hakkında izleyiciyi derin sorgulamalara yönlendiren “Cam”; aynı şekilde başlayan bir hikayenin, anlık bir karar ve bir rüzgar esintisiyle nasıl iki farklı yöne akabileceğini şaşırtıcı kurgusuyla gözler önüne seriyor. 

“Cam”da; “Nefes-Vatan Sağolsun” filminin yüzbaşısı, “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun “Dildo”su Mete Horozoğlu ‘nun yanı sıra 2011 Afife Jale ve Direkler arası Komedi Dalında En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Selen Uçer  ve sevilen oyuncular Bülent Alkış Yeşim Koçak ,Esra Ruşan rol alıyor.

2 perde

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT