Çapraz Sorgu

Tarihler: 07 Mart 2020 Cumartesi ~ 07 Mart 2020 Cumartesi 07 Mart 2020 20:00

Yer: Artmera Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 55.50 TL 2. Kategori - 45.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:86/2 Beyazıt Han MECİDİYEKÖY Şişli İstanbul

Telefon: 0212 217 02 03

Web: http://www.artmera.com.tr/

E Posta: bilgi@artmera.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2020 ~ Mar 7, 2020
Şahin Öztürk'ün yazıp yönettiği, Emre Ertunç, Tuğba Daştan ve Şahin Öztürk'ün rol aldığı çapraz sorgu Artmera Sahnesi'nde sizlerle.

Esrarengiz bir cinayeti aydınlatmak için görevlendirilen iki dedektif. Cinayet zanlısı bir kadın ve kahkaha dolu bir soruşturma...

İlyas Gödelek bir takım işler yaparak zenginleştikten sonra ortadan kaybolmuştur. Cinayet ihtimali üzerine yoğunlaşan yetkililer olayı aydınlatması için iki dedektif görevlendirir. Dedektifler "Olay günü neredeydiniz?" sorusunun cevabını almak için İlyas Gödelek'in eşi Nazlı Gödelek'in evine giderler...

- 13 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Biletinizi yazdırmayı unutmayınız. Bileti olmayan seyirci salona alınmayacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Oyun tek perde olacaktır. Artmera Sanat Merkezi'nde fuaye alanı, cafe restorant ve sosyal alanlar bulunmaktadır.- Artmera Sanat Merkezi, bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT