Cease and Desist-Love and Be Silent

Tarihler: 14 Ocak 2022 Cuma ~ 14 Ocak 2022 Cuma 14 Ocak 2022 20:30

Yer: Müze Gazhane

Ücret: Tam Bilet - Numarasız - 132.00 TL Öğrenci Bileti - Numarasız - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hasanpaşa, İkbaliye Sk. No:39 İstan(0212) 455 39 00bul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2022 ~ Oca 14, 2022
OYUN İNGİLİZCE SAHNELENMEKTEDİR.

Ahu Sıla Bayer’in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Cease and Desist. LOVE. AND BE SILENT.’ Müze Gazhane’de izleyicilerle buluşuyor.

Hürmüz, kendi cenazesini bir performansa dönüştürmüş, tabutunda eski aşklarını ve rekabet içinde olduğu kıskanç arkadaşlarını karşılamakta olan bir performans sanatçısıdır. 

Sergiyi ziyaret eden 14 yaşındaki yeğeni Meghan tabutun yanına oturup teyzesiyle sıradan bir sohbet içine girmeyi beklerken kendisini bol danslı ve müzikli bir şölenin tam ortasında bulur ve olayların arkasındaki esrarı çözmeye koyulur.

Cease and Desist. LOVE AND BE SILENT. 
Topluluk: 7 Jealous Fools 
Oyunun süresi: 65 dakika (tek perde)
Yapımcı/Yönetmen: Ahu Sıla Bayer
Oyuncular (sahneye çıkış sırasına göre) : Buket Gülbeyaz, Zola Blades, Armağan Oğuz, Miray Beşli Çapa, Yağmur Elmacı, Baran Andıç, Ahu Sıla Bayer 
Sanat Yönetmenleri: Ece Eldek ve Suzan Pektaş 
Proje Danışmanı: Hasan Şahintürk 
Işık: Levent Soy
Kostüm: Nilgün Ilgıcıoğlu
Ses: Erman Kul
Afiş Tasarım: Deniz Kazma

-Etkinlik girişinde aşı kartı ve PCR testi yanında Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması da yapılır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce,-Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. Aşı kartı veya pozitif PCR testi ibraz edilmesi dahi''HES Kodu sorgula'' bölümünden ''riskli değildir'' sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir-Öğrenci biletleri için minderli oturma düzeni mevcuttur.-18 yaş üzeri misafirlerimiz etkinliğe gelmeden önce HES (Hayat Eve Sığar) uygulamalarının güncel olduğundan, HES Kod Ayarları bölümünün altında Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olmalıdır.-Oyun İngilizce oynanmaktadır.-Oturma düzeni numarasızdır.-Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecekler alınmayacaktır.-Etkinlik başlangıç saatinden en az 30 dakika önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.-Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.-Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır.-Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.-Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.-Etkinlik'e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizasyona ait olup katılımcı, etkinlik'e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT