Cebimde Kelimeler

Tarihler: 31 Mart 2021 Çarşamba ~ 31 Mart 2021 Çarşamba 31 Mart 2021 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2021 ~ Mar 31, 2021
Cebimde Kelimeler online platformda seyircisiyle buluşuyor.

Süre:
131'
1995 - 2000

İstanbul’un en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri olan Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM), biri yazar ve genç bir tiyatrocu Yılmaz Erdoğan, diğeri deneyimli bir tiyatro yöneticisi Necati Akpınar’ın girişimleri sonucu, 11 Kasım 1994 tarihinde Beşiktaş’ta bulunan eski Mıstık Sineması’nın tiyatro salonuna dönüştürülmesiyle kuruldu.

Beşiktaş Kültür Merkezi, iki ortağın özveri ve çabasıyla yoktan var edilerek, Türkiye’nin en büyük eğlence şirketi ve sektöre yön veren, sahnesinde eğlence sektörünün en önemli performanslarına ev sahipliği yapan sanat ve gösteri merkezine dönüştü.

Ceplerinde bir iki oyun fikri, birkaç parodi ve dostlarının yüreklendirmesiyle yola koyulan BKM ekibi, kısa sürede ülkenin en çok izlenen televizyon komedi dizisini ve her biri yıllarca gişe rekorları kıran tiyatro oyunlarını sahneler.

Türkiye onlarla güler, onlarla ağlar.

- Etkinliğe bilet aldıktan sonra etkinlik adı ile birlikte 5 haneli referan numarınızın aktif edilebilmesi için destek@myopenstage.com adresine göndermeniz gerekmektedir.- Referans numarası bilet alım saatinden sonra 24 saat içinde aktif olacaktır.- Online etkinlik 20 Kasım 21:00 - 31 Mart 2021 21:00 tarihleri arasında izlemeye başladıktan sonra 7 gün içerisinde max. 5 izleme hakkı sağlar.- Organizatör yayın tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.- Online etkinlik için biletinizi satın aldıktan sonra, etkinliği izleyeceğiniz link ayrıca e-posta adresinize gönderilecektir.- Online etkinliği izleyeceğiniz link ayrıca Biletix web sayfasına üyelik girişi yaptıktan sonra biletlerin sayfasından da ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT