Çerağ

Tarihler: 17 Temmuz 2021 Cumartesi ~ 17 Temmuz 2021 Cumartesi 17 Temmuz 2021 18:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2021 ~ Tem 17, 2021
Çerağ, 15 Haziran 2021 - 17 Temmuz 2021 tarihleri arasında online olarak sizlerle...

Çerağ kadim bir sestir; bin yıllardır süren mağduriyetin, yok sayılmanın, katledilmenin sesi. Ve kadim bir ışıktır Çerağ; içine düştüğümüz karanlığı aydınlatan, cümle dertlerimizin delili bir ışık. Âlemin muradı dünyada cennettir diyenlere yol gösterendir Çerağ. Görmeyene göz, işitmeyene ses, unutmuş olana bir hatırlatmadır… Su diye inleyenlerin suyu, darağacında asılanların bedeni, ateşlerde yakılanların külüdür Çerağ. Bizler de onun anlatıcıları, delilin deliliyiz... Çünkü “Her şeyi bilen odur, her şeyi bilen odur. Hü gerçeğin demine, hü demin devranına!”

Yazan & Yöneten: Bülent Yıldız
Oynayan: Yiğit Kocabıyık
Vokal: Özlem Olcay
Defjenler: Halil İbrahim Şan & Mehmet Nihat Şan
Koreograf: Arzu Karaman


Tek Perde / 60 dakika

- Online etkinlik 15 Haziran 2021 20:00 - 17 Temmuz 2021 23:59 tarihleri arasında izleme hakkı sağlar.- Gösterim 15 Haziran 2021 Salı 20:00 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır.- Online gösterimin biletini sadece web sitemizden alabilirsiniz.- Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır. - Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, Seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Yayının kalitesi internet hızınıza göre otomatik olarak ayarlanmaktadır, eğer dilerseniz player üzerinden yayın kalitesini değiştirebilirsiniz.- Online etkinlikler sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması ve bu sebeplerle etkinliğin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kişinin sorumluluğundadır. Bu sebeplerden dolayı iade yapılmayacaktır. - Etkinliğin görüntü ve ses kalitesi, internet erişimi, kullanılan cihaz ve kullanım ortamına göre değişiklik gösterebilir.- Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılması yasaktır. Bu tip durumlarda hukuki yollara başvurulacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT