Çevreyolu Sakinleri

Çevreyolu Sakinleri

Tarihler: 14 Nisan 2016 Perşembe ~ 14 Nisan 2016 Perşembe 14 Nisan 2016 20:30

Yer: Levent Kırca Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: - Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2016 ~ Nis 14, 2016
Tiyatro Kılçık yeni oyunu "Çevreyolu Sakinleri" ile Levent Kırca Tiyatrosu'nda...

Çevreyolu; insanlar daima boş olduğunu düşünür, ama genelde o hep doludur. "Sakin" de her zaman uslu değildir zaten. 

Yoldan, kaldırımdan, otobüsten, plajdan, pazardan, çarşıdan kısacası adımlarınızın ziyaret ettiği her yerden aldık bu Sakinler'i, sadece biraz farklı baharatlar ekledik onlara... Belki kimilerine çok tanıdık, kimilerine ise çok yabancı, ama kucak dolusu hissedeceğiniz gülümseme hep aynı...

Zaten bir çevre yoluna çıktığınızda kendinizi Edirne'de de bulabilirsiniz Yozgat'ta da. Yolun sizi nereye götüreceği hiç belli olmaz. Eğlenmeyi, macerayı ve gariplikleri seviyorsanız, siz de bir "çevre yolu sakinisiniz" artık. Öyleyse altınızda araba olmadan dansları, şarkıları ve absürd tipleriyle o yeşil tabeladan eğlenceli bir dünyaya seyahat etmeye hazır olun.

Çevreyolu Sakinleri, insanı ciddiyet ve formalitelerle dolu hayattan alıp götürüyor; yerine kaş çatmayı kahkahayla takas eden, yanaklarından kırmızı hayat fışkıran birini getiriyor. Kısacası, onlar bu oyunda hüzünlere tuz ruhu döküyor.

Bir Hollanda Atasözü der ki; "Bir gün gülmemek, bir gün yaşamamaktır." Öyleyse sahnemize gelin de, sizi çevre yolu sakinleriyle tanıştıralım.

2016'da bomba transferlerle kadrosunu güçlendiren Tiyatro Kılçık, "göze hoş gelen oyun", "atak oyunu", "tam sahne pres" ve "mücadele ettiği her alanda alkış" ilkeleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Gerçek kimlikleri kamuoyundan sır gibi saklanan; Kılçık yazı ekibi tarafından kaleme alınan oyun, 2 perdeden oluşan, şakası bol bir komedi. Oyunun yönetmenliğini ise uzun yıllar sahnede takımın oyun kurucusu olarak izlediğimiz, bu görevi bu sefer bu oyunda sahne kenarından devam ettirecek olan, Cenk Tunalı üstleniyor.

Kamp dönüşünde, seyirciler tarafından hava alanında coşkuyla karşılanan kadronun yıldızları ise; Orçun Kaptan, Gülden Güney, Bekir Çiçekdemir, Birgül Ulusoy, Ayçe Abana, Kıvanç Arslan, Alpay Erdem, Hale Gizem Aruta, Yavuzhan Doğan, Barış Balkır.

- 8 yaş ve üstü bilete tabidir. 8 yaş ve altı etkinliğe alınmamaktadır.- Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.- Gösteri esnasında her türlü kayıt cihazı kullanılması yasaktır.- Etkinlik başlangıç: 20:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT